Ηλεκτρικά αυτοκίνητα απέκτησε ο Ελληνικός Στρατός

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017, 15:35
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα απέκτησε ο Ελληνικός Στρατός

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Δύο ολοκαίνουργια αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα παρέλαβε την Τρίτη 6 Ιουνίου το Γενικό Επιτελείο Στρατού. Πρόκειται για δύο μοντέλα της VW και συγκεκριμένα τα e-up και e-golf, τα οποία είναι αμιγώς Ο Ελληνικός Στρατός ακολουθεί τις τάσεις της εποχής...  ηλεκτρικά, δηλαδή κινούνται μόνο με ρεύμα και φορτίζουν από μία κοινή πρίζα.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, «Η ένταξη των ηλεκτρικών οχημάτων στην υπηρεσία του Στρατού Ξηράς, αποτελεί μέρος των δραστηριοτήτων του ΓΕΣ για το περιβάλλον και την ενέργεια, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του ΓΕΕΘΑ, με σκοπό τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και των λειτουργικών εξόδων».

Υψηλόβαθμα στελέχη του Γενικού Επιτελείου Στρατού με στελέχη της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων VW

Ακολουθώντας τις τάσεις
Η κίνηση αυτή δείχνει την προσπάθεια που γίνεται από τα στελέχη και από τον ίδιο τον αρχηγό του ΓΕΣ και Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή να αλλάξει την φιλοσοφία και να εκσυγχρονίσει σε διάφορα επίπεδα τον ελληνικό στρατό.

Να σημειώσουμε πως τα δύο αυτοκίνητα θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του προσωπικού.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της VW πατήστε ΕΔΩΟ αρχηγός ΓΕΣ και Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής μαζί με τον εμπορικό διευθυντή της VW Θανάση Κονιστή

Το ηλεκτρικό VW Golf δεν διαφέρει εξωτερικά με τις εκδόσεις βενζίνης ή diesel...

Το ηλεκτρικό e-up

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα φορτίζουν από μία κοινή πρίζα και πολύ... απλά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2017, 15:35