Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

       



Οι αγώνες με χωμάτινες φόρμουλες είναι ένα άκρως διασκεδαστικό παιχνίδι και συνδυάζει οδηγική Αδρεναλίνη στο κόκκινο υπόσχεται η διθέσια χωμάτινη φόρμουλα.. απόλαυση, έκρηξη αδρεναλίνης και συγκινήσεις που δύσκολα συναντάς στο μηχανοκίνητο αθλητισμό εκτός και αν ξοδέψεις μία… περιουσία.

Τα τελευταία χρόνια, οι αγώνες με αυτά τα μονοθέσια έχουν αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό και μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιτυχία που παρουσιάζει ο αντίστοιχος θεσμός με την ονομασία Dirt Games.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρέιλερ μόλις έχει φτάσει στην Ελλάδα και η αγωνία είναι μεγάλη για το τι κρύβεται μέσα σε αυτό...

Με 190 άλογα

Ήδη στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά φορμουλάκια και πλέον από… σήμερα υπάρχει και το πρώτο διθέσιο!

Το συγκεκριμένο εφοδιάζεται με κινητήρα Honda 1000 κ.εκ. που αποδίδει περισσότερους από 190 ίππους, ενώ το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 400 κιλά.

Η μοναδική διθέσια χωμάτινηη φόρμουλα στην Ελλάδα και... μαζί της (από δεξιά), Λάμπρος Αθανασούλας, Κωνσταντίνος Σταύρου και Γιώργος Ζυμαρίδης

Αναλογία κιλών ανά ίππο: 2,1

Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αφορά στην αναλογία κιλών ανά ίππο που είναι μόλις 2,1 ενώ σε συνδυασμό με την τετρακίνηση η απόλαυση αυτών που βρίσκονται στα μπάκετ καθίσματα είναι μοναδική.

Το πίσω μέρος του Dual Crosscar

Εκπαιδευτικό όχημα

Τα μαθήματα και η εκπαίδευση με το Dual Crosscar θα γίνονται στο «Διαδρόμιο»…Το Dual Crosscar θα χρησιμοποιηθεί σαν εκπαιδευτικό ενώ θα μπορούν οι φίλοι της ταχύτητας και του… χώματος να ζήσουν μία καταπληκτική εμπειρία κάνοντας βόλτα με έναν έμπειρο οδηγό.

Επίσης, με το συγκεκριμένο θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πραγματοποιήσουν μαθήματα αγωνιστικής οδήγησης και κάνουν φιλικές αναμετρήσεις κ.ά.

Ένα πολύ ξεχωριστό όχημα που θα προσφέρει χαμόγελα σε όσους το δοκιμάσουν...

Πρώτη εμφάνιση στο Pick Patras

Η πρώτη εμφάνιση στο ελληνικό κοινό θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου στην Πάτρα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του Pick Patras.

Μέσα στο κλειστό τρέιλερ βρίσκεται η διθέσια χωμάτινη φόρμουλα...

Απόλαυση για... δύο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης