Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Η Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου θα γραφτεί στην ιστορία του ημερολογίου της Skoda καθώς μόλις… σήμερα Σήμερα πέρασε από τη γραμμή παραγωγής το πρώτο ηλεκτρικό Skoda…πέρασε τη γραμμή παραγωγής το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο plug in hybrid SuperB iV το οποίο μπαίνει στην πρίζα και αλλάζει τα δεδομένα για τη Skoda που μέχρι σήμερα ξέραμε.

 

Αυτήν την εικόνα θα την βλέπουμε και σε αυτοκίνητα της Skoda

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Επένδυση 12 εκατ. ευρώ

Το εργοστάσιο του Kvasiny παρήγαγε την περασμένη χρονιά 300.000 αυτοκίνητα…Η επένδυση που έχει γίνει στο εργοστάσιο του Kvasiny στα τσεχογερμανικά σύνορα έχει αγγίξει τα 12 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου το εργοστάσιο που παράγει τα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα SuperB να υποστηρίξει και ηλεκτρικές εκδόσεις.

Η επένδυση αυτή επιτρέπει στο ηλεκτρικό μοντέλο να κατασκευάζεται στην ίδια γραμμή παραγωγής με τα μοντέλα που διαθέτουν συμβατικό κινητήρα, παρότι διαθέτει διαφορετικό δάπεδο.

Plug in hybrid: συνδυασμός κινητήρα εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκνητήρα

 

Αυτονομία 56 χλμ.

Το Skoda SuperB iV, διαθέτει ένα βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1.4 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, που συνδυαστικά αποδίδουν ισχύ 218 ίππων. Η αυτονομία αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση αγγίζει τα 56 χιλιόμετρα ενώ η συνδυαστική αυτονομία φτάνει τα 930 χιλιόμετρα.

Η έναρξη πωλήσεων της νέας έκδοσης είναι προγραμματισμένη για το πρώτο τρίμηνο του 2020.

Το ολοκαίνουργιο plug in hybrid Skoda SuperB iVΈρχεται το 2020...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης