Οδηγεί ο Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οδήγηση με καρτ δεν είναι αυτή που οι περισσότεροι γνωρίζουν και αφορά τα «νοικιάρικα» καρτ. Στην Ελλάδα υπάρχουν αρκετές πίστες και αγωνιστικές ομάδες που υποστηρίζουν οδηγούς που τρέχουν για Η ενασχόληση με το καρτ δεν είναι ακριβή αν το κάνεις για χόμπι… χόμπι ή σε αγώνες που διοργανώνονται αρκετά συχνά. Πώς όμως μπορεί κανείς να ασχοληθεί με αυτό το τόσο ενδιαφέρον άθλημα και δεν γνωρίζει πολλά -πολλά για να κάνει τα πρώτα του βήματα;

Την απάντηση δίνει η Fortune Motorsport, μία αγωνιστική ομάδα που δραστηριοποιείται στο χώρο του καρτ και σκοπό έχει να… μυήσει τους φίλους του Motorsport που θέλουν να ασχοληθούν αλλά δεν γνωρίζουν τον τρόπο. Η συγκεκριμένη ομάδα με έδρα την πίστα Karting Center στον Άγιο Κοσμά (Ελληνικό Αττικής – παραλιακή), έφερε στην Ελλάδα ένα νέο καρτ, πιο φιλικό στο χρήστη συγκριτικά με τα καθαρόαιμα αγωνιστικά. Συνολικά έφερε 10 μονοθέσια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν από ιδιώτες, από εταιρείες, για ιδιωτικές εκδηλώσεις, γενέθλια, παρέες φίλων κ.ά.

Φοράς κράνος και φόρμα και ετοιμάζεσαι για να γράψεις γύρους και φυσικλα να περάσεις όμορφα με πολλά γκάζια...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διασκεδαστικό καρτ…
Το ολοκαίνουργιο καρτ είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε και να πάρουμε μία δυνατή γεύση από την Όσο “γράφεις” γύρους στην πίστα τόσο ρίχνεις και τα χρονόμετρα…οδηγική ευχαρίστηση και απόλαυση που προσφέρει. Αρχικά φορέσαμε τον κατάλληλο εξοπλισμό (που σου παρέχει η ομάδα), ακούσαμε τις λεπτομέρειες για το καρτ και μπήκαμε στην πίστα. Γύρο με το γύρο οι χρόνοι έπεφταν, ενώ αυτό που εισπράξαμε ήταν η απόλαυση που μας έδινε.

Ένα χαρακτηριστικό του kart4All είναι ο τετράχρονος κινητήρας που σου δίνει αυτό που θες χωρίς να σε οδηγεί στα όρια και να σε τρομάζει. Πολύ σημαντικό στοιχείο για όσους θέλουν να κάνουν το χόμπι τους και να περάσουν καλά. Αυτό το καταλαβαίνεις σε κάθε στροφή όταν πρέπει να πατήσεις τέρμα το γκάζι, οπότε και διαπιστώνεις πως δεν έχεις τα «μπαμ» ενός καρτ με δίχρονο μοτέρ. Ιδανικό θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε για νέους οδηγούς, μικρούς και μεγάλους, καθώς το καρτ δεν κοιτά… ηλικίες.

Το K4A είναι ένα πολύ διασκεδαστιό καρτ και φιλικό στον οδηγό...

Με 35 ευρώ…
Για όσους θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα με το motorsport μπορούν να παρακολουθήσουν ένα Το K4A είναι  ιδανικό καρτ για να ξεκινήσει ένας μικρός ή ένας μεγάλος να ασχολείται με αυτό…. σεμινάριο της Fortune Motorsport το οποίο κοστίζει 35 ευρώ (θεωρία και πράξη). Εκεί θα καταλάβουν αν αυτό που έχουν στο μυαλό τους είναι αυτό που ονειρευόντουσαν και όχι απλά μία βόλτα 10λέπτου με ένα «νοικιάρικο» καρτ, αμφιβόλου ποιότητας και ασφάλειας.

Τι είναι το K4A
Το K4A αποτελείται από το πλαίσιο Extreme World Formula του ιταλικού οίκου Righetti- Ridolfi Spa και τον κινητήρα RK1 του ολλανδού κατασκευαστή Schuurman bv. Το Κ4Α είναι φιλικό για νέους οδηγούς αλλά και διασκεδαστικό για τους έμπειρους. Με χαμηλότερο κόστος αγοράς κατά 50%, χρήσης 40% και συντήρησης 1250%, συγκριτικά με έναν 2χρονο κινητήρα, μπορεί να θεωρηθεί πολύ καλή επιλογή για νέους οδηγούς αλλά και για παλαιούς που θέλουν να περιορίσουν στο μέγιστο τα έξοδα για το αγαπημένο τους χόμπι.

Η Fortune Motorsport έφερε αρκετά καρτ για να μπορεί να ανταπεξέλθει στην ζήτηση...

Χαμηλό κόστος χρήσης
Αξίζει να σημειώσουμε πως το κόστος για τα ανταλλακτικά και το προληπτικό service του κινητήρα στις
Με 35 ευρώ κάνεις το χόμπι σου ενώ αν θες να το αγοράσεις η τιμή για αγορά ενός κομπλέ καρτ Κ4Α είναι 3.950 ευρώ300 ώρες λειτουργίας αγγίζει τα 300 ευρώ. O 4χρονος κινητήρας RK1 έχει κυβισμό 150 κ.εκ. αποδίδει 15 ίππους στις 10.500 σ.α.λ. και η μέγιστη ροπή αγγίζει τα 14Νm στις 8.500 σ.α.λ. Φέρει φυγοκεντρικό συμπλέκτη,  το βάρος του είναι 20 κιλά και η εκκίνηση γίνεται με ηλεκτρική μίζα.

Για να κάνετε το πρώτο σας βήμα δεν έχετε παρά να γευτείτε την οδήγηση με ένα τέτοιο καρτ. Επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο της ομάδας Γιώργο Παπαμιχάλη (6940 879588), ρωτήστε λεπτομέρειες, κλείστε ραντεβού στην… πίστα και να είστε σίγουροι πως θα ζήσετε αυτό που ελάχιστα σπορ μπορούν να προσφέρουν… Έντονες συγκινήσεις και αδρεναλίνη στο μάξιμουμ!

Για να οδηγείς με το πόδι στο... πάτωμα πρέπει να έχεις τέλεια φυσική κατάσταση

 

Τι κερδίζεις από το Kart4All

  • Απολαμβάνεις την ταχύτητα…
  • Καταλαβαίνεις πως δεν είναι εύκολο να πας τέρμα γκάζι χωρίς προπόνηση και συμβουλές…
  • Διατηρείς την φυσική κατάσταση σε υψηλά επίπεδα..
  • Mε λίγα χρήματα (35 ευρώ κάθε φορά) μπορείς να βγάζεις το… άχτι σου
  • Οδηγείς και έχει την κατάλληλη υποστήριξη από έμπειρους μηχανικούς…
  • Κάνεις καρτ όσο.. αντέχεις χωρίς το άγχος μη σε βγάλουν από την πίστα μετά από 10 λεπτά…
  • Ειδικοί σου δίνουν συμβουλές για να βελτιωθείς οδηγικά…
  • Κάνεις ένα πρώτο βήμα για το κάτι παραπάνω…

 

Επισκεφτείτε την σελίδα του Kart4All στο Facebook πατώντας
ΕΔΩ

Θέλει δύναμη για να στρίψεις στο όριο...
Στη ευθεία της πίστας καρτ στον Άγιο Κοσμά η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη...

Ειδικά ελαστικά για καρτ
Extreme kart για.... νορμάλ οδηγούς!
Μην το σκέφτεστε! Άλλο να το βλέπεις και άλλο να το ζεις...
Με ένα τέτοιο καρτ μπορεί ο καθένας να ξεκινήσει να ασχολείται με το άθλημα...
Το service στονν κινητήρα γίνεται κάθε 300 ώρες!

Όσοι ασχοληθείτε είναι σίγουρο πως θα το ευχαριστηθείτε... Η αίσθηση ταχύτητας στο καρτ είναι μοναδική
Γρήγορα και με ασφάλεια...
Οι σωστές αγωνιστικές γραμμές σε βοηθούν να κερδίζεις χρόνο....
Οδηγείς με το γκάζι τέρμα και στρίβεις λίγο αργότερα με όσα έχεις! Πολύ όμορφη αίσθηση για έναν νέο οδηγό αλλά και προβληματισμός για έναν έμπειρο που αναζητά τον τρόπο να κερδίσει σε.... χιλιοστά
Αν δεν θες να το νοικιάζεις και θες να το κάνεις δικό σου, το αποκτάς 'κομπλέ' με 3.950 ευρώ...

Η εκκίνηση του μοτέρ γίνεται με μίζα...

    

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης