Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αλλαγές που έρχονται στον κλάδο του αυτοκινήτου αλλά και στις καθημερινές μας μετακινήσεις θα Τα Smart από 1/1/2020 θα είναι μόνο ηλεκτρικάείναι συνταρακτικές τα επόμενα χρόνια και πολύ σύντομα θα αρχίσουμε να τις βιώνουμε.

Απίστευτες τεχνολογίες όπως για παράδειγμα η αυτόνομη οδήγηση θα εισβάλλει στο λεξιλόγιο του οδηγού, η συνδεσιμότητα θα πρέπει να θεωρείται στάνταρ ενώ ακόμα και οι κινητήρες αλλάζουν για χάρη των μπαταριών.

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου της Mercedes Benz Hellas Ιωάννη Καλλίγερου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκάθαρες δηλώσεις
Πολύ χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Mercedes Benz Πιο κατανοητός δεν θα μπορούσε να είναι ο πρόεδρος της MBH Hellas Ιωάννη Καλλίγερου ο οποίος μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ήταν απόλυτα ξεκάθαρος και κατανοητός:

«Κινητήρας εσωτερικής καύσης τέλος, από 1/1/2020. Δεν θα υπάρχει αυτοκίνητο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ο κινητήρας στο Smart θα είναι μόνο ηλεκτρικός».

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes Benz Hellas Ιώννης Καλλίγερος ξεκαθάρισε πως από 1 Ιανουαρίου 2020 όλα τα Smart που θα πωλούνται θα είναι ηλεκτρικά!
Η ώρα που τα αυτοκίνητα θα φορτίζουν με ρεύμα έφτασε

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης