Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μία Ελλάδα που η κρίση δεν λέει να φύγει κάποιες εταιρείες αντιστέκονται και πάνε κόντρα στο ρεύμα θέλοντας να αγγίξουν την τελειότητα. Δεν είναι υπερβολή να γράψουμε αυτήν τη λέξη για τη νέα Μοναδική στο είδος της η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία. Πρέπει να την επισκεφτείς για να το καταλάβεις…αντιπροσωπεία που δημιούργησε με πολύ… πάθος η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ και είναι αφιερωμένη στα αυτοκίνητα BMW, MINI αλλά και στις μοτοσικλέτες της γερμανικής φίρμας.
   
Οι νέες εγκαταστάσεις βρίσκονται στη λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Περιστερίου και είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητες από τους χιλιάδες οδηγούς που διέρχονται καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο. Συνολικά 2.500 τετραγωνικά μέτρα φιλοξενούν τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα των εταιρειών, ενώ υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Η νέα κάθετη μονάδα BMW - ΜΙΝΙ - BMW Motorrad στη Λεωφ. Κηφισού 36 στο Περιστέρι

Premium σε όλα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας χώρος που είναι αφιερωμένος στα πολυτελή μοντέλα με premium εξυπηρέτηση και αντίστοιχο περιβάλλον, το οποίο αντιλαμβάνεσαι ακόμα και όταν βρίσκεσαι έξω από αυτό. Βασισμένος στα νέα
Χώρος που χαίρεσαι να ζεις να εργάζεσαι και να… ψωνίζειςευρωπαϊκά πρότυπα του BMW Group, η εν λόγω αντιπροσωπεία είναι από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, γεγονός που την καθιστά ξεχωριστή και μοναδική στο είδος της, στην ελληνική αγορά.

Σε έναν τόσο μεγάλο χώρο ο πελάτης έχει να δει τα πάντα. Από τα μικρά μοντέλα της σειράς 1, μέχρι την επιβλητική BMW 7 Series. Φυσικά δεσπόζουσα θέση έχουν τα μοντέλα της οικογένειας «i», όπως το i3 και το i8. Ίδια εικόνα και για τον χώρο της MINI αλλά και για την BMW Motorrad που σε ταξιδεύει σε άλλο κόσμο. Από μία κάθετη μονάδα δεν θα μπορούσε να λείπει και το service που γίνεται μπροστά στα μάτια του πελάτη.

Εσωτερικός χώρος αντιπροσωπείας αυτοκινήτων...

Ιστορική στιγμή…

Για τη νέα αντιπροσωπεία της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Σταύρος Τάκη Πάθος και αφοσίωση χαρακτηρίζουν τους εργαζομένους της εταιρείας Σφακιανάκης…δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή στη συνεργασία  μεταξύ της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, της μεγαλύτερης εταιρείας στον χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα και του BMW Group Hellas, της κορυφαίας εταιρείας κατασκευής premium αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

»Δημιουργήσαμε με πάθος και αφοσίωση έναν συναρπαστικό χώρο 2500 m2, αφιερωμένο στους πελάτες που μας ακολουθούν εδώ και 60 χρόνια».

Αριστερά o πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος  της Σφακιανάκης ΑΕΒΕ Σταύρος Τάκη και δεξιά ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του BMW Group Hellas  Karim Christian Haririan

Προτίμηση σε BMW – MINI

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του BMW Group Hellas  Karim Christian Haririan ανέφερε: «To 2016 έχει υπάρξει εξαιρετική χρονιά, με τις μάρκες BMW, MINI και BMW Motorrad
Εντυπωσιακές οι νέες εγκαταστάσεις BMW, BMW i, MINI και BMW Motorradνα έχουν επιτύχει διψήφια ποσοστά αύξησης μέχρι στιγμής.

»Οι Έλληνες καταναλωτές δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση και στα τρία brands. Πολύ σημαντικός παράγοντας στην εμπορική επιτυχία μας είναι το εξαιρετικά αφοσιωμένο δίκτυο επίσημων εμπόρων. Η εταιρεία Σφακιανάκης ΑΕΒΕ με τις εντυπωσιακές νέες εγκαταστάσεις BMW, BMW i, MINI και BMW Motorrad αποτελεί σημαντικό μέλος του δικτύου μας στην Αθήνα».

Η νέα μονάδα BMW – ΜΙΝΙ στη Λ. Κηφισού 36 στο Περιστέρι θα γιορτάσει τη λειτουργία της σε ένα εορταστικό Σαββατοκύριακο  10-11 Δεκεμβρίου από τις 09.00 έως τις 17.00.

Όσο και να φαντάζει περίεργο βρίσκεται στην Ελλάδα...
Το επιβλητικό και υπερσύγχρονο BMW i8...

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος για μοτοσικλέτες BMW...
Μικροί και μεγάλοι κάτι θα δουν για να αγοράσουν!
Εικόνα αντιπροσωπείας MINI...
Χώρος που φιλοξενεί τους πελάτες και τον πωλητή...
BMW M4 Coupe... Τα λόγια είναι περιττά!
Ο χώρος που φιλοξενεί τα μοντέλα της BMW...
Παιδικό BMW και BMW για... μεγάλα παιδιά!

Η συλλεκτική BMW 7 Series που έχει παραχθεί σε μόλις 100 μονάδες σε όλο τον κόσμο... Μπαίνει και στην πρίζα!
Ηλεκτρικά αυτοκίνητα της MINI...
Διαλέγεις ένα ξεχωριστό MINI με την υπογραφή John Cooper Works, παίρνεις και δύο μικρά αυτοκίνητα για τα παιδιά που είναι διαθέσιμα με τα λογότυπα BMW και MINI...
Συνεργείο. Όχι... χειρουργείο!
Όταν πηγαίνεις το αυτοκίνητό σου για service το παραλαμβάνεις σε αυτόν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης