Δεν χωρά αμφιβολία πως η επισκευή των κρυστάλλων σε οποιοδήποτε όχημα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Απαιτεί γνώση, εξειδίκευση και προσωπικό που να διαθέτει την ανάλογη εμπειρία προκειμένου να πετύχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο θα έχει αντοχή στον χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αλλαγή των κρυστάλλων σε ένα αυτοκίνητο απαιτεί εργασία από ειδικευμένο προσωπικό.

 

Υψηλής ποιότητας υλικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΦΙΛΗΣGlass θεωρείται κορυφαία εταιρεία στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων στην Ελλάδα και αυτό το έχει Η ΦΙΛΗΣGlass διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο, ενώ συνεργάζεται και με τις ασφαλιστικές εταιρείες…«χτίσει» με πράξεις και με ικανοποιημένους πελάτες. Εκτός από τα παραπάνω στοιχεία γνώσης, σημαντικό ρόλο παίζουν και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί εκτινάσσοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία αλλαγής κρυστάλλων που γίνεται άμεσα ακόμα και στον χώρο του πελάτη μέσω κινητών μονάδων αφορά πάντα σε ποιοτικά υλικά. Αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους δυναμικής της ΦΙΛΗΣGlass, που επιλέγει πάντα υλικά από το… πάνω ράφι παρέχοντας όχι μόνο εξυπηρέτηση αλλά και εγγύηση για κάθε είδους εργασίας.

Τοποθετεί αποκλειστικά και μόνο πιστοποιημένα κρύσταλλα (ΟΕΜ) που κατασκευάζονται σύμφωνα με τα πιο αυστηρά παγκόσμια πρότυπα ποιοτικών προδιαγραφών.

Ένα εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι το στοκ που διαθέτει καλύπτοντας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οχημάτων, το οποίο στην πράξη σημαίνει αμεσότητα στο ραντεβού και γρήγορη τοποθέτηση χωρίς καθυστερήσεις. Παράλληλα και με κάθε εργασία η ΦΙΛΗΣGlass παραδίδει στον πελάτη παροχή πιστοποιητικού γνησιότητας επώνυμου κρυστάλλου.

 

Η εταιρεία Lucas Automotive Auto Glass Division δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας για περισσότερα από 140 χρόνια.

 

Αυστηρές προδιαγραφές

Εμπιστοσύνη στην κορυφαία ελληνική εταιρεία…Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστούν η συνεργασία και η εμπιστοσύνη που έχει η ΦΙΛΗΣGlass με τη Lucas Automotive Auto Glass Division, μίας παγκόσμιας εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας για περισσότερα από 140 χρόνια.

Τα προϊόντα της Lucas Glass είναι γνωστά για τη μηχανική τους αριστεία και για το πνεύμα καινοτομίας τους, χαρακτηριστικά που την κατατάσσουν πολύ ψηλά στο παγκόσμιο αυτοκινητιστικό στερέωμα. Η Lucas επέλεξε την ΦΙΛΗΣGlass ως τον αποκλειστικό επίσημο διανομέα κρυστάλλων της στην Ελλάδα.

 

Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι να έχεις ικανοποιημένους πελάτες.

 

Σε όλη την Ελλάδα

Σε όλα τα παραπάνω τον ρόλο του παίζει και η σωστή τοποθέτηση των κρυστάλλων που γίνεται πάντα από εκπαιδευμένο προσωπικό με γνώσεις πάνω στην επιστήμη των κρυστάλλων.

Και επειδή όλα πρέπει να γίνονται γρήγορα και… παντού, στη διάθεση των πελατών υπάρχει μία μεγάλη λίστα καταστημάτων και συνεργατών που εξυπηρετεί σε όλη την Ελλάδα και σε ανταγωνιστικές τιμές. Στην περίπτωση που το όχημα είναι ασφαλισμένο η διαδικασία γίνεται και πολύ γρήγορα και χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

 

Για να δείτε τις τιμές κόστους για τη αντικατάσταση κρυστάλλων πατήστε ΕΔΩ

Βρείτε το πιο κοντινό σε εσάς κατάστημα ΦΙΛΗΣGlass πατώντας ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Για να κλείσετε ραντεβού για αντικατάσταση ή επισκευή πατήστε ΕΔΩ

 

Η αντικατάσταση κρυστάλλων απαιτεί και τον κατάλληλο εξοπλισμό.

 

Μαζί με την αντικατάσταση ο πελάτης λαμβάνει και πιστοποιητικό γνησιότητας-εγγύησης.

 

Για όλα τα κρύσταλλα υπάρχει στοκ, οπότε ο πελάτης θα κάνει γρήγορα τη δουλειά του και οικονομικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης