Καυστικός σε ακόμη μία συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ήταν ο ιδρυτής του ιστορικού περιοδικού «4 Τροχοί» Κώστας Καββαθάς.

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τον ειδικό Τύπο στην Ελλάδα και τα αυτοκίνητα μίλησε έξω από τα δόντια και είπε πράγματα που θα πρέπει να μας απασχολήσουν όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδρυτής του περιοδικού 4 Τροχοί Κώστας Καββαθάς...


Διαβάστε παρακάτω τι είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή:

Για τους πολιτικούς:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σκέφτομαι ότι αν την Κυριακή την επόμενη γίνουν εκλογές και έχει να επιλέξει κανείς ανάμεσα στον Κ. Μητσοτάκη και στον κ. Τσίπρα; Αυτοκτονεί. Κόβει τις φλέβες του. Και να ακολουθεί η κα Φώφη και ο κ. Σταύρος; Και ο κ. Βασίλης;».

Σχετικά με το περιοδικό 4 Τροχοί

«Το περιοδικό μου το άρπαξαν, το σοδόμησαν, το διέλυσαν… τα περιοδικά μου μάλλον. Εγώ ήμουν υπεύθυνος για την καταστροφή και κανείς άλλος. 100% εγώ φταίω. Εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους».

Σχετικά με την οδική ασφάλεια:

«Όταν έκανα τις προτάσεις μου για τη δημιουργία της Safetrack (σ.σ.: κέντρο οδικής ασφάλειας), σε δύο κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και μία της Ν.Δ., εισέπραξα, συγχωρήστε μου την απρέπεια, από τα τρία το μακρύτερο. Ακόμα και σε αυτό εγώ φταίω. Νόμιζα ότι μιλούσα σε ανθρώπους που άκουγαν».

Για τους ελληνικούς αγώνες:
«Οι ελληνικοί αγώνες δεν μου λένε τίποτα. Δεν έχουν επόμενη μέρα. Εδώ γίνεται πρωταθλητής Ελλάδας ο Καββαθάς, επειδή έχει πέντε δεκάρες και έχει αγοράσει ένα Evo 9 και τους έχει πατήσει όλους. Αυτό που λέω είναι ότι η επόμενη μέρα είναι οι πυρήνες που θα πάνε το σπορ μπροστά. Αυτό δεν έγινε ποτέ».

Πηγή: gazzetta

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης