Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μία λιτή ανακοίνωση η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Volvo στην Ελλάδα έκανε γνωστό πως H αποχώρηση του Γιάννη Πετούλη ήταν ξαφνική… αποχωρεί σήμερα (!) ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Πετούλης.

Η ξαφνική αποχώρηση του επικεφαλής της μάρκας ο οποίος υπηρέτησε τη μάρκα τα τελευταία 9 χρόνια προκαλεί πολλά ερωτηματικά καθώς η σουηδική φίρμα είχε πολύ καλά αποτελέσματα όσον αφορά τις πωλήσεις, ενώ το 2017 έκλεισε με κέρδη.

Με κέρδη έκλεισε για την Volvo στην Ελλάδα το 2017

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι δήλωσε ο Γιάννης Πετούλης
To zougla.gr επικοινώνησε με τον κ. Πετούλη ο οποίος δεν θέλησε να κάνει πολλές δηλώσεις και Ο ίδιος είχε ζητήσει εδώ και μήνες να αποχωρήσει και σήμερα οι Σουηδοί έκαναν δεκτό το αίτημά του…αρκέστηκε στα εξής: «Αποχώρησα σήμερα από την Volvo. Έληξε η συνεργασία μου. Όλα καλά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr, ο Γιάννης Πετούλης είχε κάνει αίτημα αποχώρησης από την Volvo και συγκεκριμένα στη Σουηδία, πριν από μήνες. Ωστόσο μόλις σήμερα έγινε δεκτό το αίτημά του και με τη σειρά του το ανακοίνωσε ξαφνικά στους συνεργάτες του.

«Εμείς δουλεύαμε κανονικά, κάναμε συναντήσεις και το μεσημέρι μας κάλεσε όλους και μετά έναν έναν ξεχωριστά και μας ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει και να διακόψει τη συνεργασία το με την εταιρεία. Πάθαμε σοκ. Η χρονιά είχε κλείσει  με κέρδη, κάναμε τα πλάνα μας και μας ήρθε αυτό το νέο» δήλωσε στο zougla.gr στέλεχος της εταιρείας.

Η οικονομική διευθύντρια της Volvo Car Hellas Όζγκε Καρβούνη αναλαμβάνει προσωρινά χρέη Διευθύνουσας Συμβούλου

Ποιος αναλαμβάνει
Προσωρινά τη θέση του CEO και νομικού εκπροσώπου της Volvo Car Hellas θα εκτελεί η Όζγκε Καρβούνη, η οποία παράλληλα θα εκτελεί και τα καθήκοντά της ως οικονομική διευθύντρια της εταιρείας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης