Τα τελευταία χρόνια ακούγεται ολοένα και πιο έντονα η φήμη ότι η Porsche θα κυκλοφορήσει μία μικρή Boxster η οποία θα εφοδιάζεται με κινητήρα 2.0 λίτρων. Αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους Γερμανούς, ήδη στο Βέλγιο ξεκίνησε η διάθεση του γνωστού μοντέλου το οποίο εξοπλίζεται με έναν κινητήρα που αποδίδει μόλις 211 ίππους.

Αν και με αυτά τα… άλογα θα περίμενε κανείς να δει ένα μικρό μηχανικό σύνολο, διαπιστώνει (κοιτάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα) πως ο κινητήρας έχει χωρητικότητα 2.7 λίτρα. Η τιμή μάλιστα ξεκινά από τα 52.030 ευρώ στην έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο και 55.150 ευρώ στην αντίστοιχη με το αυτόματο PDK.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Τα χαρακτηριστικά της «μικρής» Boxster όπως εμφανίζονται στην επόισημη ιστοσελίδα της Porsche Βελγίου…

Τα στοιχεία αυτά σίγουρα έχουν προκαλέσει πλήθος συζητήσεων καθώς πρόκειται, είτε για μία είδηση που βγήκε κάπως… πρόωρα και καταλάθος (;) στην επικαιρότητα είτε για κάποιο φορολογικό τρικ της εταιρείας προκειμένου το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να ξεκινά από μία φυσιολογική τιμή στο Βέλγιο. Όπως και να έχει, αναμένουμε τη συνέχεια για να δούμε αν τελικά και πότε θα εμφανιστεί η πολυσυζητημένη «μικρή» Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε την μικρή Boxster όπως πωλείται στο Βέλγιο πατήστε ΕΔΩ

 

Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης