Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πραγματικά ασύλληπτο ρεκόρ για τα δεδομένα της Ελλάδας κατάφερε να σημειώσει σήμερα η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan. Συγκεκριμένα η Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, θα γραφτεί στην ιστορία του αυτοκινήτου καθώς η Nissan – Νικ. Ι Θεοχαράκης Α.Ε. κατάφερε να σπάσει το «φράγμα» των 600.000 χιλιάδων Nissan (για την ακρίβεια…. 600.017), από τότε που ξεκίνησε την συνεργασία της με τη Nissan International S.A, το 1961.

Σε παγκόσμιο επίπεδο η γκάμα της Nissan περιλαμβάνει πάρα πολλά μοντέλα...

Όνομα με αξιοπιστία
Η αντιπροσώπευση αυτή ήταν η πρώτη της Ιαπωνικής φίρμας σε ολόκληρη την Ευρώπη και μια από τις σημαντικότερες έως σήμερα. Όπως αποδείχτηκε έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην διάδοση των ιαπωνικών οχημάτων ενώ δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το πολύ δυνατό όνομα που κατάφερε να χτίσει εδώ και 53 χρόνια καθώς έχει συνδυαστεί με την αξιοπιστία και το πολύ καλό after sales.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εργοστάσιο στην Ελλάδα!!!
Το αποκορύφωμα της Νικ. Ι. Θεοχαράκης ήταν η λειτουργία εργοστασίου της Nissan στο Βόλο Η κορύφωση της ελληνικής εταιρείας με τον ιαπωνικό κολοσσό ήρθε το χρονικό διάστημα 1980 -1995, περίοδος που λειτούργησε το εργοστάσιο παραγωγής αυτοκινήτων στο Βόλο. Το εργοστάσιο αυτό που αποτέλεσε πρότυπο καθώς και το κέντρο διανομής ανταλλακτικών, αυτοκινήτων και εκπαίδευσης στον Ασπρόπυργο (λειτούργησε το 1994),  μαρτυρούν το πρωτοποριακό επιχειρηματικό πνεύμα της εταιρείας σε όλη την πορεία της.

Ο αείμνηστος  Νικόλας Θεοχαράκης... (από όπου και το όνομα Νικ. Ι. Θεοχαράκης)

Σήμερα το «εμπορικό πάρκο» της Nissan αριθμεί σχεδόν 600.000 οχήματα (καθότι έχουν αποσυρθεί αρκετά) ενώ το πανελλαδικό δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων μεταφράζεται σε περισσότερους από 60 συνεργάτες που καλύπτουν γεωγραφικά όλη τη χώρα. Για την ιστορία να σημειώσουμε πως η εταιρεία συμπληρώνει φέτος 90 χρόνια ιστορίας καθότι ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 1924…

Από το… 1924
Αξίζει να αναφέρουμε πως το 2014 μέχρι και το μήνα Νοέμβριο η Nissan είχε διαθέσει 5.549 αυτοκίνητα καταλαμβάνοντας την 4η θέση στις πωλήσεις με ποσοστό 8.6%.

Διαβάστε επίσης: Γιατί έκλεισε το εργοστάσιο της Nissan στον Βόλο…

 Η συλλεκτική μπλούζα της Nissan για τα 600.000 αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα...

Το πιο ποθητό Nissan: GT-R....
Με αυτοκίνητα της Nissan καλύπτουν τις ανάγκες τους πολλές κρατικές υπηρεσίες...

Το Qashqai είναι ένα από τα πιο αγαπητά σύγχρονα αυτοκίνητα της μάρκας...
Πάνω από 600.000 Nissan ¨ηδη έχουν πουληθεί στην Ελλάδα... Άντε να δούμε πότε θα φτάσει και το.. εκατομμύριο!

Το κέντρο διανομής ανταλλακτικών, αυτοκινήτων και εκπαίδευσης στον Ασπρόπυργο επισκέπτονται πολλοί φοιτητές...
Το εργοστάσιο της Nissan στο Βόλο...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης