Ξύλο και κυνηγητό χθες στον Γέρακα ανάμεσα σε κοντράκηδες και αστυνομία

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015, 11:35
Ξύλο και κυνηγητό χθες στον Γέρακα ανάμεσα σε κοντράκηδες και αστυνομίαΤου Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε την Πέμπτη το βράδυ η λεωφόρος Μαραθώνος στο ύψος του Γέρακα, μεταξύ της αστυνομίας και φίλων της ταχύτητας. Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας μύριζε... μπαρούτι, με την αστυνομία να κάνει την εμφάνισή της με περιπολικά, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες, μοίραζε κλήσεις με ιδιαίτερο ζήλο.

Να σημειώσουμε πως η μέρα Πέμπτη αλλά και το συγκεκριμένο μέρος στο Γέρακα (κοντά στην διασταύρωση με λεωφόρο Λαυρίου), θεωρείται σημείο συνάντησης για τους φίλους που έχουν μία ιδιαίτερη αδυναμία στην... ταχύτητα.


Δείτε τι συνέβη χθες το βράδυ στο Γέρακα

 
Συγκεντρώθηκαν 5.000 θεατές!

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται με αποκορύφωμα στις 2:00 τα ξημερώματα που έφτασαν επιπλέον 2.000 άτομα (!) φτάνοντας συνολικά τους 4.000 - 5.000. Τότε είναι που ξεκίνησαν και τα σοβαρά επεισόδια. Σύμφωνα με καταγγελίες στο zougla.gr, τα ΜΑΤ που βρισκόντουσαν στο σημείο άρχισαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν συμπλοκές, συλλήψεις, να μπουν φωτιές σε κάδους κ.ά.

«Ήταν σα να βλέπεις ταινία. Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς και μετά από κάποιο σημείο και έπειτα η κατάσταση έγινε ανεξέλεγκτη. Γινόταν ένας χαμός. Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια τόσο κόσμο» δήλωσε στο zougla.gr αυτόπτης μάρτυρας που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του και πρόσθεσε: «Σα να γινόταν πόλεμος. Αστυνομία, πυροσβεστική, ασθενοφόρα, ξύλο...»

 

Δείτε στο παρακάτω video τι συμβαίνει κάθε Πέμπτη στο Γέρακα

 

Παρακολουθήστε και στο παρακάτω video μερικά από τα... περάσματα των οδηγών που έχουν εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία τους να φτιαχτεί ένας χώρος για να κάνουν το χόμπι τους

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015, 15:20