Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα λάδια που χρησιμοποιούμε στο αυτοκίνητό μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένο Το καλό… λάδι διατηρεί σε φόρμα τον κινητήρα του αυτοκινήτου!αριθμό χιλιομέτρων. Αυτό εξαρτάται από την χρήση αλλά και τον τύπου που λαδιού που χρησιμοποιούμε.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν πως τα λάδια μπορούν να ανταποκριθούν από 3.000 μέχρι 30.000 χιλιόμετρα. Επιπλέον το χρονικό διάστημα παίζει το ρόλο του και η αλλαγή λαδιών φαίνεται στο χρόνο ή στα δύο χρόνια. Για τα λάδια σημαντικό ρόλο παίζει και ο τύπος τους, κάτι που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ακόμα και στην κατανάλωση καυσίμου.

Το λάδι του αυτοκινήτου δεν είναι απλά ένα... λάδι. Από την ποιότητά του εξαρτάται η μακροζωία του κινητήρα ακόμα και η κατανάλωση καυσίμου...

Σε δύο χρόνια στα… ράφια

Όπως αποκάλυψε σε πρόσφατο συνέδριο ο γενικός διευθυντής της Enpo Hellas Νίκος Διαμαντής που Ακούγεται απίστευτο, ένα αυτοκίνητο να μπορεί να καλύψει 80.000 χλμ. χωρίς να αλλάξει λάδιαδραστηριοποιείται στην εισαγωγή και διανομή των λιπαντικών Eneos, η ιαπωνική φίρμα εξελίσσει ένα νέο λάδι για κινητήρες αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκεκριμένο θα μπορεί να ανταποκριθεί για 80.000 χιλιόμετρα, νούμερο που αν ισχύσει στην πράξη θα αλλάξει τα δεδομένα.

Προς το παρόν οι Ιάπωνες δοκιμάζουν και εξελίσσουν το νέο προϊόν το οποίο θα δούμε στα ράφια των συνεργείων πριν από το 2020.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι είναι ένας από τους κορυφαίους αθλητές στον κόσμο που συνεργάζεται με την ιαπωνική εταιρεία...

Η ιαπωνική εταιρεία Eneos εξελίσσει το λάδι που θα αντέχει για 80.000 χιλιόμετρα (φωτό αρχείου)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης