Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χείμαρρος στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στο zougla.gr ήταν ο πρόεδρος της ΕΛΠΑ, Άγγελος Μπαβέλας. Γνωρίζοντας όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το αντικείμενο των αγώνων του μηχανοκίνητου
Πολύ σκληρές αλλά ξεκάθαρες δηλώσεις από τον πρόεδρο της ΕΛΠΑ Άγγελο Μπαβέλα, με αποδέκτες τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου…αθλητισμού εξέφρασε την άποψή του για την κόντρα ΕΛΠΑ – ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), αναφέρθηκε στο τι πραγματικά ισχύει με τις αγωνιστικές πινακίδες αλλά και τις αντίστοιχες των ιστορικών οχημάτων.

Ο Άγγελος Μπαβέλας στην κάμερα του zougla.gr αναφέρθηκε σε… ψυχανάλυση που πρέπει να κάνουν ορισμένοι αλλά και στις π@π@ρολογίες που λέγονται στον αέρα… Επίσης ξεκαθάρισε ποιος έχει το πάνω χέρι όσον αφορά την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην FIA ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην άσχημη κατάσταση που βιώνει αυτή την στιγμή η ιστορική λέσχη ΕΛΠΑ.

Τελειώνοντας μίλησε και για τον νόμο 2725 του 1999 εκφράζοντας την άποψή του και την αντίθεση συγχρόνως στον σημερινό αθλητικό νόμο κάνοντας παράλληλα την πρότασή του στην Κυβέρνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΛΠΑ, Άγγελου Μπαβέλα στην κάμερα του zougla.gr

  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης