Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φορολογία και η πτώση στις πωλήσεις έχουν προκαλέσει… αναστάτωση στον κλάδο του Τις τελευταίες εβδομάδες οι… μυστικές συναντήσεις πάνε και έρχονται! αυτοκινήτου τα τελευταία χρόνια. Χιλιάδες απολύσεις, λουκέτα και μειώσεις μισθών έχουν δημιουργήσει ένα άσχημο κλίμα που δεν διορθώνεται όσο το αυτοκίνητο αντιμετωπίζεται εχθρικά από την εκάστοτε κυβέρνηση.

Μέσα σε αυτόν τον κυκεώνα, οι επιχειρηματίες προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους, να αντέξουν και να… ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο που όλοι οι Έλληνες και από κάθε κλάδο αναμένουν. Για να επιτύχουν τον στόχο τους προσπαθούν να χτίσουν το σχήμα που θα τους διατηρήσει ψηλά και σε τέτοιο σημείο, ούτως ώστε να επιτεθούν όταν οι καταστάσεις το επιτρέψουν. 

Ο Ανδρέας Χαλμπές μετακόμισε από την Volvo στην Skoda... Ακολουθούν και άλλες μετακινήσεις - μεταγγραφές

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πολλά μέτωπα…

Το ρεπορτάζ όμως τρέχει και, όπως φαίνεται, τρέχουν και οι εξελίξεις στον κλάδο του αυτοκινήτου. Ετοιμαστείτε για ειδήσεις που θα συζητηθούν! Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, τις επόμενες εβδομάδες αναμένουμε ανακοινώσεις με αλλαγές στη σύνθεση μεγάλων εισαγωγικών εταιρειών, όσον αφορά στα στελέχη τους. «Γάλλοι», «Ιάπωνες», «Γερμανοί» και… άλλοι ετοιμάζονται και ψάχνονται – συζητούν, για να παίξουν μπάλα στο σκηνικό που επικρατεί.

Ήδη, στέλεχος από τη Volvo (Ανδρέας Χαλμπές) μετακόμισε στη νεοσύστατη Skoda, η οποία θα κάνει επανεκκίνηση τον Ιούνιο κάτω από την ομπρέλα μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας. Το σκηνικό είναι ρευστό, ένα μεγάλο ποσοστό σε υψηλό επίπεδο ψάχνεται και θα ταίριαζε απόλυτα να γράψουμε πως το καλοκαίρι αναμένεται… καυτό.


Αναλυτικά πληροφορίες στη στήλη
«Τα νέα της Πιάτσας» κάθε Δευτέρα…

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης