Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο Εμανουέλ Μακρόν είναι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος ταυτόχρονα είναι και ο νεότερος ηλικιακά που έχουν Με DS7 Crossback εμφανίστηκε ο Εμανουέλ Μακρόνεπιλέξει οι πολίτες από την εποχή του Ναπολέοντα. Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του εμφανίστηκε στο Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων με ένα γαλλικό αυτοκίνητο και συγκεκριμένα με το DS7 Crossback.

Οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν, καθώς ακόμα δεν έχει αρχίσει να διατίθεται στις αγορές, κάτι που θα γίνει από τις αρχές του 2018. Η DS λανσάρεται ως ξεχωριστή μάρκα και βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Citroen με κύρια χαρακτηριστικά της την πολυτέλεια και τη σπορ σχεδίαση.

Το αυτοκίνητο με το οποίο εμφανίστηκε ο Εμανουέλ Μακρόν δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με έκδοση… λανσαρίσματος

Το DS 7 Crossback θα διατίθεται με βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, οι οποίοι θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ ταχυτήτων ή χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Κορυφαία Με το… καλημέρα ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας έστειλε έμμεσο μήνυμα και στις αυτοκινητοβιομηχανίεςέκδοση θα είναι η υβριδική, με την απόδοσή της να αγγίζει τους 300 ίππους, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με κινητήρα 1.6 λίτρων με 225 ίππους.

Να σημειώσουμε πως το DS7 Crossback με το οποίο εμφανίστηκε ο Εμανουέλ Μακρόν αφορά στην έκδοση La Première (η οποία διατίθεται με βενζίνη 1.6 και 225 ίππους και 2.0 diesel με 180 ίππους) που θα παραχθεί σε λίγες μονάδες και οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο του 2017. Με λίγα λόγια, το αυτοκίνητο με το οποίο εμφανίστηκε ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας δεν κυκλοφορεί ακόμα, καθώς θα το δούμε σε λίγους μήνες στους δρόμους (έχει εμφανιστεί μόνο σε έκθεση αυτοκινήτου).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DS7 Crossback πατήστε ΕΔΩ

Δείτε στο παρακάτω video τις μετακινήσεις του νέου προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν με το DS7 Crossback

Το DS7 Crossback ανήκει στην κατηγορία των πολυτελών SUV
Στα 4.57 μέτρα φτάνει το μήκος του γαλλικού SUV το οποίο έχει πολύ ιδιαίτερη σχεδίαση...
Κορυφαία πολυτέλεια...
Από τα καθίσματα και μόνο καταλαβαίνεις για τι αυτοκίνητο πρόκειται...
Ο λεβιές από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης