Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεχνολογικό επίτευγμα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την τελευταία γενιά της BMW X5 η οποία είναι διαθέσιμη από τα τέλη του περασμένου έτους στην ελληνική αγορά.

Η ολοκαίνουργια Χ5 πωλείται και ως υβριδική καθώς ο ιδιοκτήτης έχει την δυνατότητα να… φορτίσει τις μπαταρίες από μία κοινή πρίζα και έτσι μπορεί να καλύψει αποστάσεις σχεδόν 30 χιλιομέτρων χωρίς… σταγόνα καυσίμου!

H νέα γενιά της BMW X5 (έκδοση hybrid)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κάμερες… παντού!
Από εκεί και πέρα το πολυτελές SUV εφοδιάζεται με πλήθος καμερών προκειμένου ο οδηγός να Οι κάμερες μεταδίδουν εικόνα στην κεντρική οθόνη υψηλής ποιότητας! ελέγχει τι γίνεται γύρω από αυτό. Συγκεκριμένα, υπάρχουν τέσσερις κάμερες που έχουν τοποθετηθεί από μία, στους πλαϊνούς καθρέπτες και από μία στο εμπρός και πίσω τμήμα. Από αυτές ο οδηγός μπορεί να βλέπει στην οθόνη η οποία βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου τι γίνεται… γύρω του, πόσο κοντά έχει άλλα αντικείμενα και φυσικά να προλαμβάνει μικροατυχήματα.

Το εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι, η κάλυψη είναι 360 μοιρών γεγονός που σημαίνει πως τίποτε δεν ξεφεύγει από την αντίληψη, αυτού που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι.

Για να δείτε αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικά με τη νέα BMW X5 πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης: BMW X5 xDrive 40e: Τη βάζεις και στην πρίζα…

 
Μέσα από το αυτοκίνητο μπορείς να ελέγχεις τι γίνεται γύρω σου ακόμα και με κάλυψη 360 μοιρών!
Η κάμερα που βρίσκεται στην εμπρός μάσκα...
Η κάμερα αυτή βρίσκεται στους πλαινούς καθρέπτες....
Κάμερα στο πίσω μέρος (κάτω από το λογότυπο)...
Η οθόνη στην κεντρική κονσόλα σου δείχνει τι γίνεται έξω από το αυτοκίνητο...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης