Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εποχή των κυβικών, των μνημονίων και των φόρων είναι κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν. Όπως η αγάπη για ορισμένα αυτοκίνητα που έχουν γράψει και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία. Ο λόγος Πάνω από 6 μήνες πρέπει να περάσουν για να την κάνεις δική σου. Αν… φυσικά την παραγγείλεις! για την Ford Mustang που διατίθεται εδώ και λίγους μήνες στην ελληνική αγορά και ενώ θα περίμενε κανείς να απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

Στην Ελλάδα το αμερικάνικο muscle car πωλείται σε coupe και cabrio αμάξωμα και με δύο μηχανικά σύνολα. Συγκεκριμένα με έναν κινητήρα χωρητικότητας 2.3 λίτρων με 312 άλογα και έναν δεύτερο 5.0 λίτρων με 415 ίππους! Αυτό που καθιστά ξεχωριστή τη νέα Mustang είναι η σχεδίαση αλλά και η μεγάλη διαφορά συγκριτικά με τις προηγούμενες γενιές και αφορά την ποιότητα κύλισης.

Πίσω από το τιμόνι μίας Ford Mustang δεν θα νοιώσεις ποτέ βαρετά...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή σε προκαλεί…
Φυσικά ένα στοιχείο που δεν περνά απαρατήρητο είναι η τιμή της που ξεκινά από τα 44.00 ευρώ και… αναγκάζει πολύ κόσμο να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Η διάθεσή της γίνεται σε περισσότερες από 100 αγορές σε όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων η Ν. Αφρική, η Νέα Ζηλανδία, η Ιαπωνία, η Κύπρος, η Μάλτα, κάποια από τα νησιά της Καραϊβικής και φυσικά η Ελλάδα.

Στη χώρα μας μάλιστα η ζήτηση είναι ιδιαίτερα μεγάλη που έχει ως αποτέλεσμα το χρονικό περιθώριο παράδοσης από την στιγμή που θα την παραγείλεις να φτάνει ή και να ξεπερνά τους 6 μήνες…

Διαβάστε επίσης: Ξεπουλάει το Ford Mustang

Διαβάστε επίσης: O Βασίλης οδηγεί… Mustang στην Γερμανία

 

Αυτά που θα κάνεις με μία Mustang δεν τα κάνεις με πολλά αυτοκίνητα....
Εντυπωσιακή η σχεδίαση του αμερικάνικου muscle car...
Muscle car με στοιχεία που θυμίζουν Ευρώπη...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης