Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


To 2013 η Ferrari ανακοίνωσε πως ξεκινά την παραγωγή της εκρηκτικής Ferrari με την ονομασία La
Ο Έλληνας ιδιοκτήτης της Ferrari La Ferrari είναι κορυφαίος συλλέκτης αυτοκινήτων και λάτρης των ξεχωριστών μοντέλωνFerrari. Από την ονομασία και μόνο (Η Ferrari) ο καθένας μπορεί να καταλάβει πως πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ το ιταλικό εργοστάσιο.

Το hyper car εφοδιάζεται με έναν V12 κινητήρα χωρητικότητας 6.3 λίτρων και παράγει 963 ίππους (συνδυασμός βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρας) προσφέροντας εντυπωσιακές επιδόσεις.

Στη γλώσσα των αριθμών το 0-100 επιτυγχάνεται σε 2,9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 370 χλμ./ώρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δείτε την εκρηκτική La Ferrari…

Περιορισμένη παραγωγή…
Το αυτοκίνητο έχει παραχθεί σε μόλις 499 μονάδες οι οποίες με το καλημέρα πουλήθηκαν σε Έρχεται στην Ελλάδα μέχρι τέλος του έτους…υποψήφιους αγοραστές. Η λίστα μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που αρκετοί έμειναν χωρίς αυτοκίνητο!

Μεταξύ των αγοραστών βρίσκεται και ένας Έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος έχει παραγγείλει την La Ferrari εδώ και πάρα πολύ καιρό. Το σπάνιο αυτοκίνητο και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr θα έρθει στην Ελλάδα σε 2-3 μήνες σε κόκκινο χρώμα και με απίστευτα… έξτρα εξοπλισμό!

Αξίζει να σημειώσουμε πως η τιμή της Ferrari La Ferrari ως μεταχειρισμένη (καθώς δεν υπάρχει πλέον καινούργια) ξεκινά από τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης