Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη στιγμή που ξεκίνησε η συνεργασία της Fiat με την Chrysler τα δεδομένα ακόμα και για τη Μεγάλη έκπληξη ετοιμάζει η Jeep το 2017…μάρκα Jeep έχουν αλλάξει. Τα άφθονα κυβικά έχουν υποστεί… καθίζηση, καθώς το downsizing έχει αρχίσει να εισβάλει στο DNA της αμερικανικής φίρμας.

Τρανταχτό παράδειγμα αυτό του Renegade, καθώς ελάχιστοι θα περίμεναν να φανταστούν πριν από μερικά χρόνια μοντέλο της Jeep με κυβισμό στα 1.400 κ.εκ. Τελικά το… όνειρο έγινε πράξη και αυτήν τη στιγμή το Renegade σαρώνει…. τις αγορές!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μικρό… Grand Cherokee;

Για το 2017, η Jeep ετοιμάζει και νέα έκπληξη που κατά πάσα πιθανότητα θα αντικαταστήσει τα Patriot Ένα Jeep με κινητήρα 1.600 κ.εκ. που θα μοιάζει στο Grand Cherokee είναι θέμα συζήτησης και σκέψης! και Compass.

Προς το παρόν οι Αμερικανοί δεν έχουν δώσει πληροφορίες, ωστόσο πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του ένα μοντέλο που θα έχει πολλές ομοιότητες με το επιβλητικό Grand Cherokee και θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως το μικρό «αδελφάκι» του.

Το εντυπωσιακό είναι πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο ακόμα και με κινητήρα 1.600 κ.εκ., γεγονός που θα δημιουργήσει μεγάλη… αναστάτωση στην κατηγορία!


* στην κεντρική φωτογραφία απεικονίζεται το Jeep Grand Cherokee…

Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Jeep πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης