Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Σίγουρα ένα από τα πλέον συναρπαστικά θεάματα στον κόσμο της μοτοσικλέτας είναι οι αγώνας σε Χιλιοστά από τους τοίχους περνούν οι αναβάτες…κλειστά σιρκουί πόλης ή σε δρόμους – οι δημοφιλείς Αγώνες Δρόμου (Road Racing). Όλοι θα έχετε παρακολουθήσει κάποια στιγμή πλάνα από το Isle of Man ή το Ulster GP όπου αναβάτες κινούνται με απαγορευμένες ταχύτητες σε δημόσιους δρόμους κόβοντας την ανάσα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παρακάτω βίντεο έχει να κάνει με το σιρκουί του Macau στην Κίνα το οποίο βρίσκεται στους δρόμους της πόλης. Δυστυχώς και φέτος δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας, ωστόσο δεν μπορείς εύκολα να ξεχάσεις τις ταχύτητες που αναπτύσσουν οι αναβάτες ανάμεσα σε μπαριέρες και κτίρια.

Η λέξη επαφή αποκτά άλλη διάσταση στο Macau...

Ο θρύλος των αγώνων John McGuiness ανοίγει το δρόμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Horst Saiger οδηγεί στο όριο μια Yamaha YZF-R1 ακολουθώντας τον θρύλο των αγώνων John McGuiness με μια Honda CBR1000RR. Τα πλάνα απλά κόβουν την ανάσα και μπορείς εύκολα να χαρακτηρίσεις τους αναβάτες τρελούς, αλλά όταν η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινα τότε καλό είναι να χαλαρώσεις και να απολαύσεις κάτι που μοιάζει αδύνατο.

Ένας γύρος στο Macau GP με τους Saiger και McGuiness

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεκόρ ξυσίματος αγκώνα από τον Josh Herrin

Επίσημα εκτός MotoGP το Brno, ερωτηματικά για την Ταϊλάνδη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης