Στροφή στην ηλεκτροκίνηση κάνει η Volvo, η οποία από τα επίσημα χείλη του προέδρου και CEO της Volvo Cars Χάκαν Σάμουελσον έκανε γνωστό πως στόχος μέχρι το 2025 είναι να πουληθούν ένα εκατομμύριο ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η σουηδική εταιρεία σχεδιάζει τουλάχιστον δύο υβριδικές εκδόσεις από όλα τα μοντέλα της, ενώ στην αγορά θα λανσάρει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eκτίμηση, σεβασμός, φροντίδα…

Στη συγκεκριμένη δέσμευση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η Volvo έχει δώσει το όνομα «omtanke», που στα σουηδικά υποδηλώνει εκτίμηση, σεβασμό και φροντίδα. Ανάμεσα στις δεσμεύσεις της, δεσπόζουσα θέση κατέχει αυτή της επίτευξης «κλιματικά ουδέτερης λειτουργίας της εταιρείας μέχρι το 2025».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, μέχρι το 2020 στόχος είναι να έχει επιτύχει το 35% των διευθυντικών θέσεων εργασίας να καταλαμβάνεται από γυναίκες και φυσικά η επίτευξη του Vision 2020 (Όραμα 2020), δηλαδή η ανάπτυξη, εξέλιξη και εφαρμογή μέχρι το 2020 όλης της απαραίτητης τεχνολογίας, ώστε να μην υπάρχει απώλεια ζωής ή σοβαρός τραυματισμός σε οποιοδήποτε νέο Volvo εμπλέκεται σε ατύχημα.  

Δείτε τη σημερινή γκάμα των μoντέλων της Volvo πατώντας ΕΔΩ

Το XC90 είναι το μοντέλο που άλλαξε την εικόνα της Volvo σε όλους τους τομείς...
Ο πρόεδρος και CEO της Volvo Cars Χάκαν Σάμουελσον στηρίζει την ηλεκτροκίνηση...
Στόχος της Volvo μέχρι το 2020 δεν είναι να εξαλείψει μόνο τα θανατηφόρα με ανθρώπους αλλά και τα αντίστοιχα με ζώα...

           

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης