Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το i8 είναι ίσως το πιο εκκεντρικό μοντέλο της BMW και ένα από τα πιο ριζοσπαστικά που έχουν Το i8 εμπορεί να κινηθεί και μόνο με μπαταρίες!κυκλοφορήσει στην παγκόσμια αγορά τα τελευταία χρόνια.

Σχεδιαστικά, τα.. σπάει ενώ εφοδιάζεται με κορυφαία τεχνολογία προκειμένου να συνδυάζονται άψογα ο βενζινοκινητήρας με τον ηλεκτροκινητήρα. Στο γερμανικό super car έχει γίνει εκτενής χρήση ανθρακονημάτων έτσι ώστε να μειωθεί το βάρος του και να προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις (0-100 σε 4.4 δευτ.) παρά το γεγονός ότι, το μηχανικό σύνολο έχει χωρητικότητα μόλις 1.5 λίτρα.

Έργο τέχνης που το θες για το δρόμο αλλά και για το σαλόνι...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σε λίγους μήνες
Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο αναμένεται να κυκλοφορήσει μία νέα ειδική έκδοση του i8 με την ονομασία Η έκδοση Protonic Frozen Yellow Edition θα είναι περιορισμένης παραγωγήςProtonic Frozen Yellow Edition.

Η συγκεκριμένη θα είναι περιορισμένης παραγωγής με κύριο χαρακτηριστικό την εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά και τον τρόπο βαφής που θα έχει το χρώμα της, κάτι στο οποίο δίνουν πολύ μεγάλη έμφαση οι ιδιοκτήτεςς αυτής της κατηγορίας των οχημάτων.

Οι φωτογραφίες του Protonic Frozen Yellow Edition μιλούν από μόνες τους…

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το BMW i8 παστήστε ΕΔΩ

To BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition
Το συγκεκριμένο μοντέλο κυκλοφορεί και στην Ελλάδα
Το λογότυπο Protonic Frozen Yellow Edition κοσμεί διάφορά σημεία του αυτοκινήτου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης