Με περισσότερα από 30 ταξίδια ανάμεσα σε 33 χώρες της Αφρικής στο ενεργητικό τους οι άνθρωποι του Δεύτερη φύση η περιπέτεια και η εξερεύνηση…Ιδρύματος Kingsley Holgate έχουν πλέον δημιουργήσει μία εικονική ομάδα φιλανθρωπικού έργου.

Εκτός όμως από τη βοήθεια που προσφέρουν σε ανθρώπους, ζώα και οικοσύστημα, οι άνθρωποι του ιδρύματος αναζητούν την περιπέτεια, έτσι άλλωστε ξεκίνησε όλο αυτό και τώρα συνεχίζεται με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θρυλικό Land Rover Defender 110

Καινούριες περιπέτειες με το νέο Defender

Οι περιπέτειες του Kingsley Holgate Foundation είναι συνυφασμένες με την Land Rover καθώς όλα τα ταξίδια έχουν γίνει με Defender το οποίο έχει ταξιδέψει από το Ακρωτήριο της Καλής Ελπίδας μέχρι τις εκβολές του Νείλου και από τους ποταμούς του Κογκό μέχρι την Αγκόλα ανακαλύπτοντας εκπληκτικής ομορφιάς μέρη και παρθένες εκτάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ταξίδι κράτησε 449 ημέρες και τώρα ήρθε η ώρα να ξεκινήσει κάτι καινούριο. Αφορμή δίνει ο ερχομός του νέου Defender της Land Rover με το οποίο το Ίδρυμα θα ζήσει νέες περιπέτειες και ανεπανάληπτες εμπειρίες.

Η έκδοση Explore παρέχει ότι χρειάζεσαι για περιπέτεια...

Με 3λιτρο κινητήρα και υβριδική τεχνολογία

Το Defender το οποίο θα χρησιμοποιηθεί είναι η έκδοση Explorer η οποία έχει εγκατεστημένες πλαϊνές βαλίτσες, σχάρα οροφής με ικανότητα φόρτωσης 132 κιλά, αναπνευστήρα για περάσματα από ποτάμια ή λίμνες, πλαστικά προστατευτικά στις ρόδες και ειδικό κάλυμμα ρεζέρβας πίσω. Στην υβριδική του έκδοση το Defender είναι εφοδιασμένο με κινητήρα 3.0 λίτρων και ηλεκτροκινητήρα 105kW όπου συνδυαστικά αποδίδουν 395 ίππους με πολύ δυναμικές επιδόσεις.

Κάπως έτσι ξεκινάει το νέο ταξίδι…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης