Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Για 11η χρονιά, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» διοργάνωσε και φέτος το καλοκαίρι τη δράση «Νύχτα χωρίς Ατυχήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δράση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 στο εστιατόριο-bar Asteria – Place στη Χαλκίδα και η βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η ανταπόκριση και η συμμετοχή από οδηγούς και θαμώνες του νυχτερινού κέντρου ήταν εξαιρετικά μεγάλη.

Ο οδηγός της παρέας φορά το βραχιολάκι του και δεν πίνει...

Να γυρίσουν όλοι σπίτι τους…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση των θαμώνων σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η Οι 9 στους 10 συμμετείχαν κρατήθηκαν… και δεν κατανάλωσαν αλκοόλκατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση, και η ενθάρρυνση να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω στο σπίτι την παρέα του.

Πάνω από 400 οδηγοί και θαμώνες ενημερώθηκαν κατά τη διάρκεια της δράσης, και πάνω από 120 οδηγοί, οι περισσότεροι ηλικίας 20-45 ετών, συμμετείχαν φορώντας το ειδικό βραχιολάκι με το οποίο δεσμεύονταν να μην καταναλώσουν αλκοόλ.

To 80% των συμμετεχόντων προέβησαν σε φιλικό αλκοτέστ κατά την έξοδό τους από το κατάστημα. Από αυτούς, 9 στους 10 κράτησαν την υπόσχεσή τους και παρέμειναν κάτω από το νόμιμο όριο που ορίζει ο ΚΟΚ. Εξαιρετικά σημαντικό είναι το γεγονός ότι το 45% είχαν εντελώς μηδενικά αποτελέσματα στο φιλικό αλκοτέστ.

 

To 80% των συμμετεχόντων προέβησαν σε φιλικό αλκοτέστ κατά την έξοδό τους...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης