Μπορεί η ειδικότητά τους να είναι οι δύο τροχοί, αλλά και στους τέσσερις τροχούς και τα αυτοκίνητα δεν λένε όχι. Ο λόγος για τους εργοστασιακούς αναβάτες της Suzuki MotoGP, Alex Rins και Joan Mir, οι οποίοι πήραν μέρος στον κλασικό χειμερινό αγώνα GSeries που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ανδόρα.

Άφθονη διασκέδαση στο χιόνι με τα buggy...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγώνας με ιστορία 25 ετών

Από το 1996 ο συγκεκριμένος αγώνας έχει γίνει πλέον κλασικός, καθώς η πίστα της Ανδόρας είναι από τις πιοΔιοργανωτής του αγώνα είναι η Dorna (MotoGP). παλιές στην Ευρώπη. Ο πρώτος αγώνας που πραγματοποιήθηκε πριν από 25 χρόνια είχε 6 συμμετοχές μόλις, αλλά από τότε έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ. Προσελκύει μερικούς από τους πιο διάσημους οδηγούς και αναβάτες στον κόσμο καθώς από τη συγκεκριμένη πίστα έχουν περάσει οδηγοί όπως οι Carlos Sainz, Dani Sordo, Xeni Pons, Cyril Despres και αναβάτες όπως οι Marc Marquez, Jorge Lorenzo και Alex Criville.

Διοργανωτής του αγώνα είναι η Dorna, η οποία διοργανώνει και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP, γι’ αυτό άλλωστε και η συμμετοχή τόσων αναβατών κορυφαίας κλάσης. Μερικά από τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στους αγώνες είναι Peugeot 208 R5, Ford, Mitsubishi, Mini Cooper, Lancia και Subaru, τα οποία είναι ειδικά διαμορφωμένα για τη χιονισμένη πίστα, ενώ φέτος είχαμε και συμμετοχή με buggy που έκανε τα πράγματα ακόμα πιο διασκεδαστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολαύστε τους οδηγούς σε δράση στη χιονισμένη πίστα της Ανδόρας:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To van της Nissan που λατρεύει τα χιόνια!

Η Porsche έφερε τη μαγεία στις Άλπεις

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης