Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα μεγάλα έργα που χαρακτηρίζουν την πόλη των Σερρών είναι το αυτοκινητοδρόμιο το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί το 1998. Από τότε το έχουν επισκεφτεί χιλιάδες αθλητές (αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας) ακόμα περισσότεροι θεατές και η εικόνα που έχουν δημιουργήσει στο μυαλό τους είναι παραπάνω από ικανοποιητική.

Από τη γκρίνια και τον προβληματισμό  στα… χαμόγελα Τα τελευταία δύο περίπου χρόνια ο ασφαλτοτάπητας είχε παρουσιάσει προβλήματα και η αποκατάσταση του δεν έγινε με το σωστό τρόπο με αποτέλεσμα να υπάρχει γκρίνια και απογοήτευση από όλες τις πλευρές. Τελικά μετά από μακροχρόνιο… αγώνα το αποτέλεσμα δείχνει να ειναι ικανοποιητικό κάτι στο οποίο συμφωνούν όλοι όσοι έχουν πάρει… γεύση τη «νέα» πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα πίστα δείχνει να μην έχει προβλήματα...

Χρέη δημοσιογράφου!
Το zougla.gr βρέθηκε πριν από λίγες εβδομάδες στις Σέρρες και πραγματοποίησε τη δική του… αυτοψία. Όπως διαπιστώσαμε, η δουλειά που έγινε δεν προβληματίζει ενώ την απάντηση σε όλες τις απορίες έδωσαν οι ίδιοι οι αθλητές που εκείνη την ώρα έτρεχαν στην πίστα. Μάλιστα προτρέψαμε τον Δήμαρχο της πόλης, Πέτρο Αγγελίδη, να γίνει για λίγο… δημοσιογράφος και να ρωτήσει ο ίδιος τους αναβάτες μοτοσικλέτας αν το αποτέλεσμα τους ικανοποιεί ή όχι.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Δημάρχου Πέτρου Αγγελίδη αλλά και τις εντυπώσεις αναβατών από την πίστα

Σκέψεις για να αναλάβει μάνατζερ
Όπως θα δείτε και από την συνέντευξη που παραχώρησε στο zougla.gr ο Δήμαρχος των Σερρών Πέτρος Αγγελίδης έδειξε ανακουφισμένος ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα σταματήσει μόνο στην επιδιόρθωση που ήδη έχει γίνει. Σημαντική δήλωση είναι αυτή που έχει να κάνει με την προσθήκη ενός μάνατζερ που θα γνωρίζει από μηχανοκίνητο αθλητισμό προκειμένου να υπάρξει περεταίρω ανάπτυξη του αυτοκινητοδρομίου που θα βοηθήσει και άλλες επιχειρήσεις της πόλης.

Οι αναβάτες είχαν τα περισσότερα παράπονα αλλά πλέον τα χαμόγελα εχουν επιστρέψει...
Ο Δήμαρχος Πέτρος Αγγελίδης με τον συντάκτη Βασίλη Σαρημπαλίδη
Ο κορυφαίος αναβάτης Σάκης Σινιώρης δήλωσε ικανοποιημένος από την κατάσταση της πίστας...

    

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης