Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Έλληνας που… τρέμουν οι ξένοι οδηγοί DragsterΟ Σπύρος Πανόπουλος είναι πολύ γνωστός στο χώρο των βελτιώσεων και φυσικά τους αγώνες Dragster.

Η φήμη του είναι γνωστή σε πολλά μέρη του κόσμου και αυτό διότι ο ίδιος η ομάδα αλλά και η εταιρεία του eXtreme Tuners, εξελίσσει και κατασκευάζει εξαρτήματα για αυτοκίνητα που αντέχουν και αποδίδουν ακόμα και όταν οι ιπποδυνάμεις ξεπερνούν τα… 1.000 άλογα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Σπύρος Πανόπουλος με το... μωρό του!

Πάει για νέο ρεκόρ

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί στους αγώνες είναι ένα Mitsubishi EVO 9 το οποίο έχει εξελίξει και πλέον Φήμες θέλουν το… τέρας του Πανόπουλου να αγγίζει τους 3.000 ίππους…ξεπερνά κατά… πολύ τους 2.200 ίππους.

Με το συγκεκριμένο έχει πετύχει ακόμα και παγκόσμιο ρεκόρ καθώς έχει καλύψει το 400-άρι σε 7,745 δευτερόλεπτα με την ταχύτητα εξόδου να αγγίζει τα 297 χλμ./ώρα! Αυτός είναι ένας χρόνος που σημείωσε πέρυσι, αλλά για φέτος οι βλέψεις του είναι ακόμα μεγαλύτερες.

Και αυτό διότι το διάστημα 18-19 Απριλίου στο Άμπου Ντάμπι θα διεξαχθεί αγώνας Dragster και ο σκοπός θα είναι ένας. Πίσω από το τιμόνι του μοναδικού Mitsubishi EVO να ρίξει ακόμα πιο κάτω τους χρόνους και να πετύχει και πάλι νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

 

Δείτε το EVO με τη νέα carbon τουρμπίνα και ακούστε τον ήχο από το μοτέρ των 2.200+ίππων

 

 

 

 

Cabron… τουρμπίνα

Όπως θα δείτε, η προσθήκη της νέας carbon τουρμπίνας που έχει φτιάξει στην Ελλάδα θα δώσει ακόμα Ο ήχος του EVO απλά σοκάρει…περισσότερα άλογα και είναι σίγουρο πως θα βάλει φωτιά στον ανταγωνισμό και στα… χρονόμετρα.

Λίγο πριν φύγει το αυτοκίνητο για το Άμπου Ντάμπι συναντήσαμε τον Σπύρο Πανόπουλο στο αρχηγείο του, στα γραφεία της eXtreme Tuners και τους ζητήσαμε να μας δείξει τη νέα… τουρμπίνα αλλά και να βάλει μπροστά τον κινητήρα του ξεχωριστού EVO. Η εικόνα και ο ήχος μιλούν από μόνα τους…

 

Η νέα carbon τουρμπίνα της eXtreme tuners είναι σίγουρο πως θα εκτοξεύσει τα άλογα πολύ πάνω από τα 2.200 που είναι σήμερα!Το πιλοτήριο του Σπύρου Πανόπουλου...Έτοιμο για νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο Άμπου Ντάμπι τον Απρίλιο

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης