Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ford Mustang είναι ένα σπορ αυτοκίνητο που έχει προκαλέσει αναστάτωση στις… αγορές. Το ίδιο θα
Όταν μίλησα με τον Κώστα στο τηλέφωνο και του είπα για την Ford Mustang δεν το σκέφτηκε καν! Ήρθε, οδήγησε, το ευχαριστήθηκε, έκανε και τις… πάντες του!λέγαμε ότι ισχύει και για την Ελλάδα, που μπορεί να περνά κρίση αλλά αυτοί που ξέρουν τι θέλουν να αγοράσουν το… σκέφτονται σοβαρά!

Πίσω κίνηση, κινητήρας 2.3 λίτρων με 310 ίππους και άλλη ποιότητα, διαφορετική και σαφώς ανώτερη από την προηγούμενη γενιά. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να προσθέσουμε και την σχεδίαση που όχι απλά είναι διαφορετική αλλά με τον τρόπο της κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν… Όλα αυτά με 44.000 ευρώ, ποσό που σε όσους το λες απλά δεν σε πιστεύουν!

Η νέα Ford Mustang βγάζει... μάτια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατάλληλος για οδήγηση
Τη νέα Ford Mustang είχαμε την ευκαιρία να την οδηγήσουμε πολλές φορές. Στο εξωτερικό, στην Ελλάδα, σχεδόν παντού. Αποφασίσαμε να τη δώσουμε και σε κάποιον που όχι μόνο θα πάταγε το γκάζι αλλά θα το… βύθιζε με τέτοιο τρόπο ώστε να πετάξει την ουρά της στο πλάι και φυσικά να το ευχαριστηθεί!

Ο Κώστας Σόμμερ, αποδείχτηκε η καλύτερη επιλογή. Είναι γνωστό άλλωστε πως έχει αδυναμία στα γρήγορα αυτοκίνητα, στα αμερικάνικα, τα γερμανικά και ιδίως σε αυτά με τα άφθονα… κυβικά και πίσω κίνηση.

Δείτε στο παρακάτω video έναν διαφορετικό Κώστα Σόμμερ!!!

«Δεν μου το αφήνεις μερικές ημέρες;»
Με το χρόνο όμως περιορισμένο, κάθε λεπτό της συνάντησης με το αυτοκίνητο έδειξε πως ήταν
Για να πως την αλήθεια δεν του το ‘χανα πηγαίνει τόσο γρήγορα και… τάπα ακόμα και με το πλάι!!!πολύτιμο. Τελικά το γύρισμα έγινε, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν και η ικανοποίηση φάνηκε… Η ερώτηση στο τέλος της ημέρας δόθηκε από την απάντηση στο αν, έμεινε ικανοποιημένος από το αυτοκίνητο: «Δεν μου το αφήνεις μερικές ημέρες;» με ρώτησε… Με τη σειρά μου δεν απάντησα καθώς ήταν σίγουρο πως ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Ford Motor Hellas Γιάννης Κάτωριτς, που ήδη είχε κάνει τα… στραβά μάτια με τον αριθμό των ημερών που κρατήσαμε τον αμερικανικό θρύλο, θα έβγαζε καπνούς. Ίσως τον πείσουμε και δώσει το επόμενο χρονικό διάστημα λίγη ακόμα χαρά στον Κώστα…

Όπως και να έχει πάντως, και επειδή οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, απολαύστε τον Κώστα Σόμμερ πίσω από το τιμόνι της Ford Mustang.


Διαβάστε επίσης:
Γιατί πρέπει να αγοράσεις τη νέα Ford Mustang…

Διαβάστε επίσης: Ford Mustang σε όλα… Ακόμα και στη ζώνη του blue jean!

Διαβάστε επίσης: O Βασίλης οδηγεί… Mustang στην Γερμανία

Δείτε περισσότερα για τη νέα Ford Mustang πατώντας ΕΔΩ

Ο Κώστας Σόμμερ λατρεύει να οδηγεί σπορ αυτοκίνητα...
Ο Κώστας Σόμμερ πατά το γκάζι και απογειώνεται!

Το μυαλό του όλο στο... πονηρό!
Η Ford Mustang στα χέρια του Κώστα Σόμμερ...
Γίνεται να οδηγείς Mustang και να μην γελάς;
Κώστας Σόμμερ Βασίλης Σαρημπαλίδης και στο βάθος... Ford Mustang!
Αμερικανιές...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης