Μετά τους αστέρες του ποδοσφαίρου Pep Guardiola και Eden Hazard, σειρά είχε ένας μεγάλος γνώστης Ο Sebastien Buemi πέρασε από τη Formula 1 από το 2009-2011.των ηλεκτρικών οχημάτων να μας παρουσιάσει την εμπειρία του με το Nissan Leaf. Ο λόγος για τον πρώην οδηγό Formula 1 και νυν πιλότο της Formula E, Sebastien Buemi, ο οποίος από τις πίστες του πρωταθλήματος ηλεκτρικών μονοθέσιων περνάει στους δρόμους για την καθημερινή μετακίνηση πάλι με ένα ηλεκτρικό τετράτροχο.

Ο Buemi, στο παρακάτω βίντεο, μας εξηγεί πως η τεχνολογία των αγώνων έχει περάσει στα σημερινά αυτοκίνητα και έχει δημιουργήσει τις συνθήκες για μια ολοκληρωμένη εμπειρία οδήγησης. Με το Leaf του ο Ελβετός κάνει όλες τις καθημερινές μετακινήσεις του, κάτι που βρίσκει εύκολο και πολύ αγχολυτικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το μονοθέσιο της Nissan στη Formula E ο Ελβετός οδηγός τερμάτισε το 2019 στη 2η θέση.

Ο Buemi είναι ένας από τους πρεσβευτές της Nissan

Εκείνο που τον έχει εντυπωσιάσει περισσότερο από όλα είναι η αυτονομία του αυτοκινήτου, η οποία είναι Στη Formula E έχει κατακτήσει έναν τίτλο και 2 τίτλους στο WEC με την Toyota.υπεραρκετή για όλες τις μετακινήσεις του. Επίσης σημαντικό είναι πως υπάρχουν πλέον περισσότερα σημεία φόρτισης χαρίζοντας επιπρόσθετες επιλογές στον οδηγό, κάτι που πριν από 10 χρόνια ούτε το είχαμε φανταστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σειρά «My Life with a Nissan Leaf», ο Sebastien Buemi μάς αναλύει την αποτελεσματικότητα και την άνεση που προσφέρει το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο το οποίο απολαμβάνει να οδηγεί κάθε μέρα.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τον Buemi και το Nissan Leaf.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο οδηγεί ο Πεπ Γκουαρδιόλα;

Μονοθέσιο της F1 ανεβαίνει τις Άλπεις

Η DS παρουσίασε το νέο μονοθέσιο της στη Formula E

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης