Οκτώ νέα μοντέλα φέρνει η Skoda μέχρι και το 2020...

Οκτώ νέα μοντέλα φέρνει η Skoda μέχρι και το 2020...

Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       


Τα τελευταία επτά χρόνια η Skoda έχει καταφέρει να κερδίσει μεγάλα μερίδια αγοράς, ενώ έχει αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις της.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως από τα 939.000 νέα αυτοκίνητα που διέθεσε το 2012 θα κλείσει εφέτος στο 1,3 εκατ. μονάδες, με την τάση να είναι αυξητική και τα επόμενα χρόνια.

Το πλάνο της Skoda με τα νέα μοντέλα που θα παρουσιαστούν μέχρι και το 2020


Φουλ... επίθεση

Σύμφωνα με το πλάνο της τσεχικής φίρμας, μέχρι και το 2020 θα προστεθούν στην γκάμα νέες εκδόσεις Από μικρό Crossover μέχρι και ηλεκτρικά μοντέλα περιλαμβάνει το πλάνο και μοντέλα, ενώ θα δούμε για πρώτη φορά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα με το λογότυπο της Skoda.

Η αρχή θα γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου με την κορυφαία έκδοση RS που θα δούμε στο Kodiaq. Στις αρχές της νέας χρονιάς θα εμφανιστεί το ολοκαίνουργιο Scala, ενώ πριν από το καλοκαίρι αναμένεται η ανανεωμένη SuperB.

Μετά το καλοκαίρι θα ακολουθήσει ένα νέο μικρό Crossover, ενώ το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα είναι το Citigo, το οποίο θα κυκλοφορήσει πριν από τα τέλη του 2019.

Το Skoda Kodiaq RS


Και ηλεκτρικά SUV

Πολύ δυνατή χρονιά αναμένεται να είναι το 2020, καθώς θα δούμε τη νέα γενιά της Octavia, όπως και δύο ολοκαίνουργια ηλεκτρικά SUV, ένα μεγάλο και ένα τύπου coupe.


Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Skoda πατήστε ΕΔΩTo νέο Scala θα το δούμε στις αρχές του 2019
Τέλη του 2019 θα κάνει την εμφάνισή του ένα μικρό Crossover

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, 07:55