Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα πολύ σημαντικό ορόσημο πέτυχε την περασμένη εβδομάδα η Honda Motor Co., Ltd. η οποία Από το 1963 έως το 2016… κατάφερε να αγγίξει σε παραγωγή τα 100 εκατομμύρια οχήματα.  
    
Η Honda άρχισε να κατασκευάζει αυτοκίνητα το 1963 με το T360 mini-truck και το σπορ μοντέλο S500. Ένα χρόνο αργότερα, επιστράτευσε όλες τις τεχνολογίες παραγωγής και την τεχνογνωσία της εταιρείας για την ανέγερση του πρώτου εργοστασίου Honda, αφιερωμένου αποκλειστικά στην παραγωγή αυτοκινήτων στο Sayama City (Saitama Prefecture). Το νέο εργοστάσιο ξεκίνησε την παραγωγή ενός ακόμα μοντέλου, του θρυλικού S600 roadster.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη Ηonda...

Μοντέλα για όλους…
Η Honda έχει 34 εγκαταστάσεις παραγωγής αυτοκινήτων σε πέντε ηπείρουςΑπό τότε, η Honda έχει αυξήσει τον ετήσιο όγκο παραγωγής της, επεκτείνοντας την οικογένεια των διαθέσιμων μοντέλων και εξάγοντας τα προϊόντα της σε ακόμα μεγαλύτερο αριθμό χωρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τρέχουσα σειρά μοντέλων είναι επικεντρωμένη σε παγκόσμια μοντέλα όπως τα Jazz hatchback, το Civic hatchback και Accord sedan. Αυτά πλαισιώνονται από τα HR-V και CR-V SUV και τα δύο παγκόσμια best-sellers στις αντίστοιχες κατηγορίες τους.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μοντέλα της Honda πατήστε
ΕΔΩ

Η παραγωγή των αυτοκινήτων Honda γίνονται υπό αυστηρές προδιαγραφές...

Από το Honda Τ360 το 1963...

Στo Honda Civic Hatcback...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης