Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η εμφάνιση του ολοκαίνουργιου Peugeot 3008 στην παραλία των παιχτών του Survivor συζητήθηκε
Τελικά το Peugeot 3008 έφτασε πάρα πολύ μακριά!πάρα πολύ και αυτό διότι το συγκεκριμένο δεν ήταν ένα απλό… 3008.

Όπως είδατε και στους τηλεοπτικούς σας δέκτες, το γαλλικό αυτοκίνητο είχε μεταφερθεί από την Ελλάδα και αυτός ήταν ο λόγος που έφερε ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας.

Δείτε την εμφάνιση του Peugeot 3008 στο… Survivor!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταξίδι 45 ημερών!
Όπως γράψαμε και σε σχετικό άρθρο, το συγκεκριμένο μοντέλο αφορούσε στην έκδοση με κινητήρα diesel 1.6 λίτρων απόδοσης 120 ίππων και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Για να φτάσει όμως τόσο… Το συγκεκριμένο 3008 κατέγραψε ο φακός του zougla.gr πριν ταξιδέψει για τον… Άγιο Δομίνικο!μακριά το συγκεκριμένο Peugeot 3008 έπρεπε να ταξιδέψει χιλιάδες μίλια.

Αρχικά το αυτοκίνητο φορτώθηκε σε νταλίκα μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της εισαγωγικής εταιρείας στο Χαλάνδρι και από εκεί κατευθύνθηκε στον Πειραιά. Τοποθετήθηκε σε ειδικό κλειστό κοντέινερ όπου φορτώθηκε σε πλοίο και πέρασε από διάφορα λιμάνια (Βαλένθια και Μεγάλη Βρετανία) για να φτάσει, μετά από 45 ημέρες (!) ταξίδι εν πλω, στον Άγιο Δομίνικο.

Από εκεί και πέρα υπήρξε η διαδικασία εκτελωνισμού, καθώς ήταν δύσκολο να πάρει άδεια για να μπορέσει να κυκλοφορήσει στην Δομινικανή Δημοκρατία. Τελικά αποδείχτηκε πως άξιζε τον… κόπο καθώς οι παίχτες (κυρίως ο Ντάνος που κέρδισε το δώρο) αλλά και ο Σάκης Τανιμανίδης έδειξαν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με το επιβλητικό όχημα ελευθέρου χρόνου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Peugeot 3008 πατήστε ΕΔΩ

Αρχικά το Peugeot 3008 φορτώθηκε αρχές Μαίου σε νταλίκα έξω από τα κεντρικά γραφεία της εισαγωγικής εταιρείας της γαλλικής φίρμας...
Το Peugeot 3008 μέσα στο κοντέινερ με το οποίο μεταφέρθηκε με πλοίο στην Δομινικανή Δημοκρατία
Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στο Instagram

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης