Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


Η επιτυχία της MINI είναι δεδομένη και αυτό αποτυπώνεται από την απήχηση που έχει στο αγοραστικό
Το κλασικό Mini σχεδιάστηκε από τον Αλέξανδρο Ισηγόνη το 1959….κοινό. Μία μάρκα με έντονη προσωπικότητα και σχεδίαση που… ζηλεύουν πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες, καθώς όλες θα ήθελαν να έχουν ένα από τα μοντέλα στην γκάμα τους.

Η σύγχρονη MINI ξεκίνησε το 2001. Έκτοτε έχουν παραχθεί τρία εκατομμύρια αυτοκίνητα καθώς το εργοστάσιο της Οξφόρδης γιόρτασε πρόσφατα την παραγωγή του αριθμού – ορόσημο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τυχερό αυτοκίνητο είναι ένα John Cooper Works Clubman AWD ALL4.

Τρία εκατομμύρια MINI σε 15 χρόνια...

Ένα MINI κάθε ένα λεπτό…
Από περίπου 300 αυτοκίνητα την ημέρα το 2001 μέχρι τα περίπου 1.000 που κατασκευάζονται σήμερα,
Το 2001 πουλήθηκαν σχεδόν 40.000 MINI σε όλο το κόσμο. Το 2015, ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε σχεδόν 340.000…το δυναμικό των 4.500 εργαζομένων της Οξφόρδης παράγει ένα MINI σχεδόν κάθε ένα λεπτό. αξιοσημείωτο επίσης το γεγονός ότι, το 80% της παραγωγής εξάγεται σε πάνω από 110 αγορές σε όλο τον κόσμο.

Τρία Βρετανικά εργοστάσια συμβάλλουν στην παραγωγή – το Hams Hall κοντά στο Birmingham κατασκευάζει κινητήρες, ενώ στο Swindon κατασκευάζονται πρεσαριστά πάνελ αμαξώματος και υπο-μονάδες. Στην Οξφόρδη ολοκληρώνεται η δημιουργία αμαξωμάτων μαζί με τη βαφή και την τελική συναρμολόγηση.

Το συλλεκτικό MINI είναι ένα που φέρει το λογότυπο John Cooper Works...

Η γκάμα…
Τα μοντέλα που παράγονται σήμερα στο εργοστάσιο της Οξφόρδης περιλαμβάνουν τρίθυρα και πεντάθυρα MINI, το MINI Clubman και το πρώτο all-wheel drive μοντέλο All4– και το σπορ MINI John Cooper Works.

Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της MINI πατήστε ΕΔΩ

Η ικανοποίηση στα πρόσωπα των ανθρώπων της MINI...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης