Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα όχημα ελευθέρου χρόνου ή ένα καθαρόαιμο 4×4 μπορούν να
Πάντα με μία δοκιμή βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα και η επιλογή της αγοράς γίνεται σύμφωνα με τις προσωπικές μας ανάγκες…εκτιμήσουν… καλύτερα τις ημέρες που βρέχει, κάνει πολύ κρύο ή χιονίζει!

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία, το Σαββατοκύριακο 17-18 Δεκεμβρίου το κρύο αναμένεται τσουχτερό, οπότε μία εκδρομή στη φύση είναι ό,τι καλύτερο.

Για όσους δεν έχουν στην κατοχή τους το κατάλληλο αυτοκίνητο για τέτοιες συνθήκες και θέλουν να αποκτήσουν ένα SUV μπορούν να το σκεφτούν καλύτερα κάνοντας μάλιστα και test drive…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αυτοκίνητα της Peugeot έχουν αλλάξει και μία δοκιμή είναι σίγουρο πως δεν... βλάπτει!

Δοκιμή το… ΣΚ

Τη δυνατότητα αυτή με το καινούργιο Peugeot 3008 θα μπορούν να πραγματοποιήσουν οι φίλοι των… τροχών και συγκεκριμένα στην εταιρεία Γκάλλο Α.Ε., επίσημου συνεργάτη της Peugeot στην Ελλάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Άλλο να στο λένε και άλλο να οδηγείς το 3008...

Δοκιμή και με 308 GTi!

Το γαλλικό μοντέλο βρίσκεται ήδη στις εγκαταστάσεις του επίσημου δικτύου της Peugeot, ωστόσο στην Οργανώστε δοκιμή στα… πάντα!εν λόγω αντιπροσωπεία που έχει έδρα στη Νέα Χαλκηδόνα (Τσούντα 72 & Πεταλά 39, Νέα Χαλκηδόνα – Αθήνα, Τηλ: 210 25 33 002, 210 25 29 550) θα μπορεί ο καθένας να το τεστάρει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Από τις 10.00 έως τις 18.00 και τις δύο ημέρες, οι… δοκιμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν όχι μόνο το 3008 αλλά και όλη την γκάμα της Peugeot ακόμα και το 308 GTi by Peugeot Sport.

 
Για να δείτε την γκάμα των μοντέλων της Peugeot πατήστε ΕΔΩ

Όσοι δοκιμάσετε το νέο 3008 θα μπορέσετε να καταλάβετε και τις δυνατότητες του συστήματος πρόσφυσης που διαθέτει το αυτοκίνητο σε δύσκολες συνθήκες...
Το εσωτερικό του Peugeot 3008...
Νέα Peugeot... Νέα κουμπιά!
Test Drive στον Γκάλλο!!!
Το νέο Peugeot 308 GTi θα είναι διαθέσιμο για δοκιμή...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης