Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με 6.762 ταξινομήσεις έκλεισε, σύμφωνα με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία, η αγορά των καινούργιων Τέτοια αυτοκίνητα θέλουμε…αυτοκινήτων στην Ελλάδα το μήνα Νοέμβριο. Η ποσοστιαία αύξηση συγκριτικά με τον αντίστοιχο περυσινό μήνα ήταν της τάξης του 3,66% ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πωλήσεις που φέτος θα αγγίξουν τις 105.000 μονάδες.

Δεκάδες νέα μοντέλα πουλήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, ωστόσο μερικά από αυτά μας έκαναν ιδιαίτερα μεγάλη αίσθηση και θα θέλαμε να τα οδηγούμε καθημερινά και φυσικά να βρίσκονται στο γκαράζ μας. Επιλέξαμε πέντε από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε, το καθένα για το δικό του λόγο!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Audi A4 Allroad Quattro

Ένα από τα πιο όμορφα και ποθητά station wagon αυτοκίνητα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Το βλέπεις και αναρωτιέσαι γιατί να μην έχει αποκτήσει και εσύ ένα τέτοιο… οικογενειακό αυτοκίνητο.

 

——————————————————————————-

Ferrari 488

Και μόνο που είναι Ferrari τη θέλεις… Τόσο απλά, τόσο κατανοητά!

——————————————————————————-

Ford Mustang

Με τιμή λίγο πάνω από τα 50.000 ευρώ, με επιβλητική σχεδίαση και με σπορ χαρακτηριστικά, το αμερικάνικο muscle car είναι αυτό που έχει αλλάξει τα δεδομένα την κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων. Δεν είναι μόνο εντυπωσιακή αλλά και απολαυστική στην οδήγηση. Και μην ξεχνάμε πως είναι πισωκίνητη.

——————————————————————————-

Jaguar F-Type

Οι γραμμές του σπορ μοντέλου της Jaguar δεν περνούν απαρατήρητες. Μία πρόταση ξεχωριστή που σε βάζει σε άλλη κατηγορία οδηγών. Όταν την οδηγήσεις μπορείς να καταλάβεις πως οι Βρετανοί έχουν πολλά να σου δώσουν. Ένα διθέσιο αυτοκίνητο με κινητήρες που ξεκινούν από τα 2.0 λίτρα με 300 ίππους!

 

——————————————————————————-

Jeep Wrangler

Η νέα γενιά είναι κάτι το μοναδικό. Ένα πάντρεμα ρετρό οχήματος με την σύγχρονη τεχνολογία. Έχει… ατελείωτη ιστορία, δυνατότητες εκτός δρόμου που δεν χωρούν αμφισβήτηση και ικανότητες στο δρόμο που δείχνουν πως η Jeep έχει ξεφύγει σε πολλά πράγματα. Όταν δε μιλάμε για την κορυφαία έκδοση Rubicon τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο σοβαρά…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης