Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αμερικάνοι δεν γνωρίζουν τι σημαίνει φορολογία στα… κυβικά ενώ είναι γνωστό πως  πιστεύουν πως όσο περισσότερα (κυβικές ίντσες για την ακρίβεια) τόσο το καλύτερο. Φυσικά και όσους περισσότερους Όσο πιο πολλά κυβικά τόσο πιο καλά!!κυλίνδρους ακόμα καλύτερα. Με τέτοιους κινητήρες – τέρατα, είναι λογικό οι ιπποδυνάμεις να ξεφεύγουν και να μετριούνται σε εκατοντάδες.

Ψάξαμε να βρούμε μερικά πολύ χαρακτηριστικά αμερικάνικα οχήματα που πραγματικά εντυπωσιάζουν με τη σχεδίασή, καθώς ο όγκος τους είναι και αυτό ένα από τα χαρακτηριστικά που διακρίνονται.

Όπως θα δείτε παρακάτω, πέντε οχήματα ελευθέρου χρόνου και μάλιστα made in USA είναι σίγουρο πως δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα και να μην προκαλέσουν… πανικό λόγω του μεγέθους τους. Δείτε και αφήστε την φαντασία σας να οργιάσει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

GMC Yukon Denali: Μία πολύ… προχωρημένη έκδοση του Yukon με τεράστια εμπρός μάσκα που βγάζει… μάτια! Το συγκεκριμένο SUV εφοδιάζεται με V8 κινητήρα χωρητικότητας 6.2 λίτρα και απόδοση 420 ίππους!

———————————————————————————————————

Chevrolet Tahoe RST: Ένα όχημα που το όνομά του είναι γνωστό και στην ελληνική αγορά. Το συγκεκριμένο εφοδιάζεται και αυτό με κινητήρα V8 χωρητικότητας 6.2 λίτρα και απόδοση 420 ίππους!

———————————————————————————————————

Cadillac Escalade: Άλλο ένα γνώριμο μοντέλο στην Ελλάδα. Και αυτό όπως και τα δύο προηγούμενα εφοδιάζεται με κινητήρα V8 χωρητικότητας 6.2 λίτρα ο οποίος αποδίδει 420 άλογα και παράγει 623 Nm ροπής…

———————————————————————————————————

Dodge Durango SRT: Μία μάρκα που σταμάτησε να δραστηριοποιείται στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. H έκδοση SRT είναι κορυφαία και εφοδιάζεται με κινητήρα HEMI 6.4 λίτρα και απόδοση 475 ίππους.

———————————————————————————————————

Lincoln Navigator: Το συγκεκριμένο SUV εφοδιάζεται με κινητήρα twin-turbo V6 χωρητικότητας 3.5 λίτρων με απόδοση 450 ίππους!

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης