Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Συνήθως οι κατασκευαστές, όταν προχωρούν σε αλλαγή γενιάς μοντέλου, κάνουν ένα βήμα… εμπρός.

Στην περίπτωση της Mercedes A-Class, οι Γερμανοί έκαναν περισσότερα βήματα και αυτό είναι κάτι που μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας, αρκεί να έρθει σε επαφή με το αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πράξη…

Το έχουμε γράψει παλαιότερα, πως η νέα γενιά της A-Class είναι αυτή που αλλάζει τα δεδομένα στην Όσο ζεις με τη νέα A-Class, καταλαβαίνεις και σε τι επίπεδο έχει φτάσει…κατηγορία. Άλλωστε, το δείχνει στην πράξη και όσο τη ζεις, τόσο καταλαβαίνεις πως δεν θυμίζει σε τίποτα μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας.

Αποδεδειγμένα η νέα A-Class δεν έχει μόνο το όνομα αλλά και τη χάρη. Επιλέξαμε πέντε χαρακτηριστικά χρηστικά στοιχεία που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα, τα καταγράφουμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Σε κάθε περίπτωση, μία δοκιμή θα πείσει και τον πλέον δύσπιστο ποιο είναι το σημερινό μέλλον της αυτοκίνησης μέσα από τα «μάτια» της τελευταίας γενιάς A-Class.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Mercedes A-Class πατήστε
ΕΔΩ

——————————————————————

1. Με κινητήρα 1.33 λίτρου…

Ο εμπλουτισμός της γκάμας με ένα νέο μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 1.33 λίτρου παίζει άλλη… μπάλα. Ο λόγος για την Α200, η οποία προσφέρει επιδόσεις (0-100 σε 8,2 δευτ. τελική, 225 χλμ./ώρα), χαμηλή κατανάλωση (6,3 λτ./100 χλμ.) και είναι πιο προσιτή από όλες τις υπόλοιπες εκδόσεις. Θα λέγαμε πως ταιριάζει… γάντι στην ελληνική πραγματικότητα. Εναλλακτικά υπάρχει η Α180d με κινητήρα πετρελαίου χωρητικότητας 1.5 λίτρου με 116 ίππους και η Α250 με δίλιτρο κινητήρα βενζίνης με 224 ίππους.

——————————————————————

2. Το πιο προηγμένο τεχνολογικά…

Στην κατηγορία του είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά αυτοκίνητο με συστήματα που θυμίζουν πανάκριβα αυτοκίνητα και με… περίεργους εξοπλισμούς. Για παράδειγμα, η νέα A-Class έχει τη δυνατότητα συνομιλίας με τον οδηγό (!), συνδέεται με το κινητό τηλέφωνο και μέσω εφαρμογών προσφέρει πολλές λειτουργίες, πληροφορίες κ.ά. Σε γενικές γραμμές, είναι ένα αυτοκίνητο που το αισθάνεσαι περισσότερο σαν… φίλο παρά σαν ένα άψυχο αντικείμενο.

 

——————————————————————

3. Συστήματα ασφαλείας από μεγαλύτερα αυτοκίνητα

Τα συστήματα ασφαλείας με τα οποία εφοδιάζεται προέρχονται από αυτοκίνητα μεγαλύτερης κατηγορίας. Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά μεγιστοποιούν την ασφάλεια και μας προστατεύουν από τυχόν απρόσμενες καταστάσεις.

 

——————————————————————

4. Ντιζάιν και τεχνολογία…

Το εσωτερικό του είναι ένας συνδυασμός σύγχρονου ντιζάιν που περιλαμβάνει 64 επιλογές χρωμάτων και τεχνολογίας. Το βλέπεις και το αισθάνεσαι από τις οθόνες αφής υψηλής ευκρίνειας που σε ταξιδεύουν σε έναν άλλον ψηφιακό κόσμο.

 

——————————————————————

5. Χρηματοδοτικά προγράμματα ακόμα και άτοκα

Στο… ρεζουμέ που αφορά στον τρόπο απόκτησης, τη λύση δίνει η ίδια η εισαγωγική εταιρεία που προσφέρει ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη. Για παράδειγμα, η αγορά μπορεί να γίνει με άτοκη χρηματοδότηση, ο πελάτης να έχει δωρεάν service για τέσσερα χρόνια, η απόκτηση να γίνει τώρα και η αποπληρωμή να ξεκινά έπειτα από μερικούς… μήνες κ.ά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης