Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αγορά του αυτοκινήτου το 2016 είχε μία μικρή αύξηση συγκριτικά με το 2015. Αν και η τάση στο
Στα 7 εκατ. ευρώ έφτασε η επένδυση της Avis την περασμένη χρονιά…σύνολό της ήταν ανοδική, οι πωλήσεις λιανικής σημείωσαν μείωση συγκριτικά με τις εταιρικές πωλήσεις που κέρδισαν ακόμα περισσότερο έδαφος.

Όπως φαίνεται μεγάλη άνοδο σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων σε εταιρείες leasing. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Avis, το 2016 προσέθεσε στο στόλο της 8.600 νέα αυτοκίνητα, νούμερο που αντιστοιχεί στο 11% των συνολικών πωλήσεων στην Ελλάδα! Ταυτόχρονα, οι παραγγελίες αυτοκινήτων για μακροχρόνια μίσθωση αυξήθηκαν κατά 29%, ενώ αυξημένες κατά 15% ήταν και οι ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Η αγορά των εταιρικών αυτοκίνητων και των λεγόμενων rent a car παρουσιάζει άνοδο στην Ελλάδα της κρίσης...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα πιο δυνατά το 2017
Τα νούμερα αυτά είναι εντυπωσιακά αν αναλογιστεί κανείς την οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα. Απαιτητική θα είναι η χρονιά που διανύουμε…Παρ’ όλα αυτά και με τα μηνύματα που υπάρχουν να μην είναι πολύ θετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Avis Ανδρέας Ταπραντζής εμφανίστηκε αισιόδοξος σε εκδήλωση παρουσία 500 στελεχών της εταιρείας αλλά και στελεχών της τράπεζας Πειραιώς.

«Το 2017 θα είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά για την Avis με σημαντικές αλλαγές, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα είναι μια ακόμη καλύτερη χρονιά για τους πελάτες μας, τους συνεργάτες και τους ανθρώπους μας».

Το ανθρώπινο προσωπικό
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Avis, Απόστολος Ταμβακάκης, έδωσε Μία κορυφαία εταιρεία πάει μπροστά από τους συνεργάτες της…έμφαση στην επιτυχημένη πορεία της περασμένης χρονιάς ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ανθρώπινο δυναμικό που παίζει το ρόλο του δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Η αφοσίωση του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί το σημαντικότερο παράγοντα και εχέγγυο για την επιτυχία της Avis».

O Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Avis Απόστολος Ταμβακάκης τόνισε την σημασία του ανθρώπινου δυναμικού στην επιτυχία της εταιρείας...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης