Ποιo είναι το αυτοκίνητο της... γκαζιάρας, Ραχήλ Μακρή;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015, 15:16
Ποιo είναι το αυτοκίνητο της... γκαζιάρας, Ραχήλ Μακρή;

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

      

Πολύς ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με την συνέντευξη που παραχώρησε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, στο περιοδικό "YOU".

Σε ερώτηση που της έγινε για το αν της αρέσει η ταχύτητα η ίδια απάντησε προκαλώντας... χαμό: Πάρα πολύ! Είμαι γκαζοφονιάς και μάλιστα υπάρχουν φορές που οδηγώ και ακούω Παντελίδη!».


Φωτογραφίες της Ραχήλ Μακρή από το περιοδικό 'YOU'

Αυτοκίνητο του... 2000 με 100 άλογα!
Ψάχνοντας λοιπόν να βρούμε το αυτοκίνητο της... γκαζιάρας Ραχήλ Μακρή, για να διαπιστώσουμε και πόσο πολύ... πατάει το γκάζι, η έρευνα έδειξε πως η ίδια δεν έχει στην κατοχή της κάποιο αυτοκίνητο. Προφανώς λοιπόν αναφερόταν σε αυτό που χρησιμοποιεί και είναι στο όνομα του συζύγου της, αλλά το αυτοκίνητο σύμφωνα με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά δεν είναι και τόσο γρήγορο. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ασημί VW Bora με απόδοση κοντά στους 100 ίππους. Μάλιστα το εν λόγω αυτοκίνητο με πινακίδα κυκλοφορίας ΥΗΡ****, ταξινομήθηκε για πρώτη φορά το 2000 και πέρασε στην κατοχή του ζευγαριού τον Μάιο του 2009. 

Όπως ο καθένας μπορεί να καταλάβει, το αυτοκίνητο της Ραχήλ Μακρή μόνο για... γκάζια δεν έχει φτιαχτεί αλλά για να μεταφέρει με ασφάλεια τους επιβάτες. Άρα και η λέξη... γκαζοφονιάς, μάλλον γράφτηκε για να προκαλέσει το αναγνωστικό κοινό. Εκτός και εάν, η Βουλευτής χρησιμοποιεί άλλο αυτοκίνητο με περισσότερα άλογα ή εμφανίζεται με... καμουφλαρισμένο στις κόντρες του Γέρακα!!!


Αυτό είναι το αυτοκίνητο (στο όνομα του συζύγου) της Ραχήλ Μακρή. VW Bora του 2000

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Απριλίου 2015, 15:21