Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Replicar Car Hellas κατασκευάζει εντυπωσιακά αυτοκίνητα που βασίζονται σε παλαιά μοντέλα της Porsche. Έχει έδρα την Κατερίνη και από εκεί τα περισσότερα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται Το 2017 θα είναι όπως φαίνεται η χρονιά της ελληνικής Rplicar Hellas!εξάγοντα κυρίως σε χώρες της Ευρώπης.

Το σασί προέρχεται από τον παλιό σκαραβαίο ενώ οι κινητήρες που τοποθετούνται έχουν χωρητικότητα που ξεκινά από τα 1.600 και φτάνουν τα 2.900 κ.εκ. Εξαιρετικά… κομμάτια, απευθύνονται σε γνώστες του είδους και σε αυτούς που αναζητούν το κάτι διαφορετικό που να έχει τη δυνατότητα να μεταδώσει την μέγιστη απόλαυση της οδήγησης σε αυτόν που θα καθίσει στην θέση πίσω από το τιμόνι.

Αυτοκίνητο made in Greece…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O μέγιστος αριθμός παραγωγής…
Ο μέγιστος αριθμός παραγωγής αυτοκινήτων από την ελληνική εταιρεία φτάνει τις 40 μονάδες.

Για την Φτιάχνεται στην Ελλάδα και έχει μέγιστη παραγωγή 40 μονάδες το χρόνο… παραλαβή όμως του αυτοκινήτου και από την στιγμή που θα το παραγγείλει ο ενδιαφερόμενος, πρέπει να περάσουν τουλάχιστον τρεις μήνες και αυτό εξαρτάται από το μοντέλο και τον εξοπλισμό με τον οποίο θα εφοδιάζεται.

Αξίζει να σημειώσουμε πως τα αυτοκίνητα της Replicar Hellas κάνουν… service σε αντιπροσωπείες τόσο της VW όσο και της Porsche.

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζουν τα ελληνικά μοντέλα της Replicar Hellas;

Διαβάστε επίσης: Στα άδυτα της Replicar Car Hellas

Μοναδική η αίσθηση της οδήγησης όταν βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι ενός RCH...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης