Στο τέλος της περασμένης χρονιάς ο Horacio Pagani μάς είχε προϊδεάσει για ένα Huayra το οποίο θα ήταν Ο Αργεντινός Horacio Pagani τρέχει 29 χρόνια τώρα την εταιρεία με έδρα τη Μόντενα της Ιταλίας.προορισμένο αποκλειστικά και μόνο για χρήση σε πίστα. Το απίθανο «τέρας» της Pagani θα έχει την κωδική ονομασία «R» και ήδη η πρώτη εικόνα μάς δόθηκε από τον ίδιο τον Pagani.

Στη λεζάντα της εικόνας που έδωσε στη δημοσιότητα η Pagani Automobili αναφέρει: «Σήμερα, σχεδόν 13 χρόνια αργότερα, είμαστε έτοιμοι να γράψουμε ένα νέο κεφάλαιο στο ταξίδι μας… Μείνετε συντονισμένοι». Αυτό το μήνυμα έχει να κάνει με το τελευταίο μοντέλο με το λογότυπο R που ετοίμασε η εταιρεία και δεν ήταν άλλο από το Zonta R.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο αγωνιστικό Pagani μετά το Zonta R θα είναι το Huayra R.

Η συνεργασία με τη Mercedes θα συνεχιστεί μέχρι το 2026

Το Pagani Huayra R θα είναι εξοπλισμένο με τον V12 κινητήρα της Mercedes με τη φροντίδα της AMG και θα έχει απόδοση μεγαλύτερη των 900 ίππων. Ο κινητήρας δε θα χρησιμοποιεί υπερτροφοδότηση, όπως τα προηγούμενα μοντέλα, και το συγκεκριμένο σύνολο θα δουλεύει πάνω από τις 10.000 σ.α.λ., κάτι που σημαίνει ότι ο ήχος του αναμένεται να είναι συγκλονιστικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ήχος της νέας Pagani Huayra R είναι απίθανος

Η Pagani των 5,5 εκατ. ευρώ είναι όνειρο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης