Στις αρχές του 2020 το εργαστήριο του διάσημου σχεδιαστή αυτοκινήτων Pininfarina παρουσίασε μια σειράΤο εργαστήριο του Pininfarina βρίσκεται στο Cambiano της Ιταλίας. από εξομοιωτές οδήγησης κλασικών αυτοκινήτων. Η κατασκευή τους έγινε σε συνεργασία με τη Zagato, η οποία ανέλαβε τον σχεδιασμό, ενώ ο εξομοιωτής είναι επίσης δουλειά της Leggenda.

Ένας από τους εννιά τέτοιους εξομοιωτές βγαίνει τώρα σε πλειστηριασμό από τον οίκο RM Sotheby με την τιμή του να ξεκινάει από τις 110.000 ευρώ! Η αλήθεια είναι ότι είναι πάρα πολλά τα χρήματα ουσιαστικά για έναν υπολογιστή, ωστόσο δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απίθανη αισθητική με δέρμα και ξύλο παντού!

Η τιμή του εξομοιωτή αναμένεται να φτάσει τις 150.000€!

Ο εξομοιωτής του Pininfarina ξεφεύγει πολύ από τα μετρημένα καθώς είναι εμπνευσμένος από τη Cisitalia Το σύστημα ήχου είναι της Logitech.202. Το τιμόνι είναι ξύλινο της Nardi, ο λεβιές ταχυτήτων είναι μηχανικός, ενώ υπάρχουν τρία πετάλια αγωνιστικού τύπου της δεκαετίας του 1960. Τα υδραυλικά συστήματά του παρέχουν την αίσθηση της κίνησης ενός κλασικού αυτοκινήτου και το μόνο που λείπει στην πραγματικότητα είναι η μυρωδιά της καμένης βενζίνης!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπροστά στα μάτια του ο οδηγός έχει ένα κλασικό χρονόμετρο της Hanhart και κάθεται πάνω σε κάθισμα με μπεζ δέρμα Tobacco. Εξωτερικά, είναι βαμμένο προσεκτικά με το Argento Vivo. Μαζί με τον εξομοιωτή ο αγοραστής θα πάρει μια τριετή συνδρομή με το eClassic Club και θα του δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσει τα μέλη της Classic Car Trust.

Αυτή είναι μια άλλη παραλλαγή του συστήματος με τρεις οθόνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς ονομάζεται το hypercar των 1.900 ίππων;

Η Lancia Stratos επιστρέφει

Με την υπογραφή του Pininfarina το επόμενο SsangYong Rexton

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης