Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να μπορέσει ένα αυτοκίνητο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός αγώνα θα πρέπει να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα και να έχει δεχτεί την κατάλληλη μεταχείριση από τους ειδικούς.

Πόσο δε, όταν το αγωνιστικό αυτοκίνητο πρωταγωνιστεί και ο οδηγός του κάνει πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο.

To Ford Focus με το οποίο τρέχει ο Μάριος Ηλιόπουλος στην κατηγορία Formula Saloon

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στην πιο δυνατή κατηγορία

Ο Μάριος Ηλιόπουλος, γνωστός στους φίλους των αγώνων και ως «Mario», δεν συμμετέχει απλά στο Ο “Μάριο” ζει την κάθε στιγμή του αγώνα με πάθος…πρωτάθλημα αναβάσεων.

Ζει την κάθε στιγμή, αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με σοβαρότητα και χιούμορ, κυνηγά την κορυφή και φυσικά δεν… αντιστέκεται στους φιλάθλους με τους οποίους διατηρεί μία ιδιαίτερη σχέση.

Στα χέρια του έχει ένα Ford Focus με το οποίο συμμετέχει στην κατηγορία Formula Saloon, την πιο δυνατή και θεαματική που υπάρχει και αυτή που προσελκύει το ενδιαφέρον των θεατών.

Ο "Mario" με τον αρχιμηχανικό του Μελέτη Καρατεκίδη...

 

«Χέρια» και… ψυχή

Άλλωστε τα γκάζια είναι πολλά, τα περάσματα εντυπωσιακά και κάθε οδηγός που συμμετέχει θα πρέπει Η ομάδα πρέπει να δουλέψει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή…εκτός από «χέρια» να έχει και ψυχή. Στην πρόσφατη ανάβαση Διονύσου ο Μάριος Ηλιόπουλος κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση, να ξεπεράσει τον εαυτό του και να σπάσει και το ρεκόρ που είχε ο ίδιος…

Για να έρθει όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα έπρεπε όλη η ομάδα να δουλέψει σαν μία καλοκουρδισμένη μηχανή και να συνεργαστεί χωρίς να υπάρξουν λάθη. Ο μηχανικό Μελέτης Καρατεκίδης είναι ο επικεφαλής της ομάδας που ρυθμίζει αυτό το… ρολόι προκειμένου να μη χάνει ούτε χιλιοστό. Και σε αυτόν τον αγώνα όλα δούλεψαν… ρολόι και τελικά ήρθε ακόμα μία νίκη.

 

Δείτε το video από την πρετοιμασία (πριν τον αγώνα) του αγωνιστικού Ford Focus του Μάριου Ηλιόπουλου

 

 

 

 

Πίσω από τις κάμερες…

Όπως θα δείτε η ένταση ακόμα και από τις δοκιμές είναι μεγάλη, οι καθυστερήσεις και τα απρόοπτα αρκετά Η καλή διάθεση είναι ένα συστατικό που δεν λείπει ποτέ από την ομάδα… αλλά το χιούμορ ποτέ δεν λείπει. Μην ξεχνάμε πως το συγκεκριμένο άθλημα είναι πάθος, είναι θέαμα και όσοι το ακολουθούν ξέρουν να περνούν καλά κάθε στιγμή. Από τον απλό θεατή, τον μηχανικό μέχρι και τον οδηγό…

Απολαύστε το video που κάναμε «πίσω από τις κάμερες» για να ξέρετε τι γίνεται και τι θυσίες απαιτούνται για να δούμε όλοι στο βουνά τα εντυπωσιακά περάσματα του πρωταθλητή Ελλάδος στη Formula Saloon, Μάριου Ηλιόπουλου…

 

Ομάδα και καλή διάθεση στο φουλ...

Λίγο πριν την εκκίνηση...

 

Ο μετρ των... αλόγων του Focus!

 

To 300 μόνο τυχαίο νούμερο δεν είναι!

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης