Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και πολλοί από εμάς ετοιμαζόμαστε να… φύγουμε από τον Όσοι φύγετε αυτές τις ημέρες πρέπει οπωσδήποτε να έχετε κάνει έναν τυπικό έλεγχο στο αυτοκίνητο….κλεινόν άστυ και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Οι περισσότεροι θα προτιμήσουν κάποιον χειμερινό προορισμό, άλλοι τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και αρκετοί θα επιλέξουν κοντινές καθημερινές αποδράσεις.

Το αυτοκίνητο είναι το Νο1 μεταφορικό μέσο που θα χρησιμοποιήσουμε, αλλά θα πρέπει να είναι στη σωστή κατάσταση για να μη βρεθούμε προ εκπλήξεως και ιδίως τις ημέρες που έχουμε φύγει για να ξεκουραστούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τις συμβουλές που δίνει ο μηχανολόγος – μηχανικός Πέτρος Ζαλώνης (κάμερα: Νίκος Χριστοφάκης)

Τι να ελέγξουμε…

Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να επισκεφτούμε το συνεργείο μας για έναν τυπικό και δωρεάν έλεγχο. Εκεί, οι ειδικοί θα ελέγξουν το όχημά μας με τον κατάλληλο εξοπλισμό και θα μας ενημερώσουν για Όταν φεύγετε διακοπές, καλό είναι να έχετε μαζί σας και το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου…την κατάστασή του. Αν πάλι δεν έχουμε τον χρόνο για να πάμε στο συνεργείο, μπορούμε και μόνοι μας να αφιερώσουμε λίγα λεπτά προκειμένου να κάνουμε ορισμένους σημαντικούς ελέγχους ακόμα και χωρίς τη βοήθεια των ειδικών.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, ο μηχανολόγος – μηχανικός Πέτρος Ζαλώνης της εταιρείας Σπανός Α.Ε. (διευθυντής του συνεργείου) μας εξηγεί με απλά και κατανοητά λόγια ορισμένα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε ακόμη και μόνοι μας.

Για παράδειγμα, μπορούμε να κάνουμε: έλεγχο λαδιών, μπαταρίας, υαλοκαθαριστήρων, υγρών, ελαστικών κ.ά. Δείτε τις συμβουλές του και μην… ξεχάσετε να έχετε κάπου πάνω σας και το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης