Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και πολλοί ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σπεύδουν για να πραγματοποιήσουν το απαραίτητο service ή να επιδιορθώσουν ζημιές που έχει υποστεί το όχημά τους. Ένας έλεγχος και μάλιστα… δωρεάν είναι ευπρόσδεκτος! Λογικό θα μπορούσε ο καθένας να πει, καθώς κανείς δεν θέλει να φύγει για λίγες ημέρες ξεκούρασης και να… τρέχει ξαφνικά με προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.
    
Εκτός από το προγραμματισμένο service, ένας έλεγχος είναι πάντα απαραίτητος και στις περισσότερες περιπτώσεις δεν κοστίζει. Για παράδειγμα, για τις ημέρες που διανύουμε και μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2017, στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot οι ιδιοκτήτες μπορούν να πραγματοποιήσουν δωρεάν έλεγχο 20 σημείων προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.   

Με έναν έλεγχο μπορείς να γλιτώσεις μεγάλες... ταλαιπωρίες!

Τι περιλαμβάνει ο έλεγχος
Ο έλεγχος περιλαμβάνει έλεγχος σε: ελαστικά, φώτα, υαλοκαθαριστήρες, φρένα, καυσαέρια, σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης, μπαταρίας, κλιματισμού και αμαξώματος κ.ά.. Επιπλέον γίνεται δωρεάν
Με κάθε χειμερινό έλεγχο, δίνεται και πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτουσυμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά  (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό και  υγρό πλυστικής συσκευής).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, κατεβάζοντας την εφαρμογή «myPeugeot» στο κινητό τηλέφωνο (smartphone) ή στο τάμπλετ,  o χρήστης κερδίζει ένα κουπόνι έκπτωσης (έως 28/2/2017) σε επιλεγμένες κατηγορίες προϊόντων όπως για παράδειγμα: 25% έκπτωση σε υαλοκαθαριστήρες, μπαταρία, τακάκια – δίσκους φρένων, αμορτισέρ, συμπλέκτη, σετ χρονισμού, αντιψυκτικό υγρό,  λιπαντικά TOTAL και 35% έκπτωση στα ελαστικά Michelin, GoodYear και Dunlop.


Για να δείτε που βρίσκεται ο πιο κοντινός αντιπρόσωπος Peugeot πατήστε
ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης