Ο χρόνος και η μη σωστή φροντίδα για έναν κινητήρα είναι οι χειρότεροι εχθροί του και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στην κατανάλωση και την απόδοση.

Πέφτει η απόδοση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό συμβαίνει διότι κατά την λειτουργία ενός κινητήρα δημιουργούνται επικαθίσεις «καρβουνίλας» στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να πέφτει σιγά – σιγά η απόδοση.

Συνήθως και ιδίως στα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα η εμφάνιση αυτού προβλήματος γίνεται αντιληπτή μετά τα 50.000 χλμ. ενώ παράλληλα παρατηρείται και αύξηση της κατανάλωσης καυσίμου.

Με μία επαναστατική μέθοδο οι ειδικοί της CarbonOff κάνουν ένα μοτέρ με πολλά χλμ. σαν... καινούργιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Λύση σε 60 λεπτά (max)

Η λύση είναι αρκετά απλή καθώς σε 30-60 λεπτά αλλά και με πολύ χαμηλό κόστος οι ειδικοί μπορούν να Για την παραγωγή του υδρογόνου χρησιμοποιείται μόνο καθαρό νερό… καθαρίσουν το μοτέρ και να το κάνουν «εσωτερικά» σαν καινούργιο. Τη λύση δίνει η εταιρεία CarbonOff η οποία εφαρμόζει μια καινοτόμο μέθοδο με τη χρήση υψηλής τεχνολογίας γεννητριών υδρογόνου.

Οι συγκεκριμένες παράγουν υδρογόνο και οξυγόνο από καθαρό νερό με την μέθοδο της ηλεκτρόλυσης, διοχετεύοντας τα παράγωγα αέρια στην εισαγωγή του κινητήρα για όση ώρα διαρκεί ο καθαρισμός. Το αέριο αυτό έχει την ικανότητα να καταστρέφει την συσσωρευμένη καρβουνίλα, καθώς την καίει και την μετατρέπει σε καυσαέρια (διοξείδιο του άνθρακα και υδρατμό), τα οποία αποβάλλει από την εξάτμιση.

Ο καθαρισμός γίνεται σε σε φορτηγά...

 

Σαν… καινούργια

Η μέθοδος είναι κατάλληλη για όλους τους κινητήρες, αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας, φορτηγού ακόμα και σκάφους και είναι τόσο απλή θα κάνουν τα οχήματα μας να «νοιώσουν» σαν… καινούργια.

 

Τι κερδίζεις από το «ξεκάπνισμα» του κινητήρα

  • Καλύτερη απόδοση
  • Χαμηλότερη κατανάλωση
  • Λιγότερους ρύπους
  • Μακροζωία του κινητήρα

Για να βρείτε τα σημεία της CarbonOff που μπορείτε να επισκεφτείτε ή και αν ρωτήσετε περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε ΕΔΩ

 

Ο καθαρισμός μπορεί να γίνει και σε κινητήρες σκαφών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης