Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


To νέο μέλος στην οικογένεια της BMW ακούει στο όνομα Σειρά 8. Πρόκειται για ένα επιβλητικό Coupe αμάξωμα με σπορ και πολυτελή χαρακτηριστικά το οποίο ήρθε για να σηκώσει ανάστημα στην πολυτελή κατηγορία.

Δύο μοντέλα μαζί... Μαριάννα Μάντεση και BMW Series 8

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βλέπεις και δεν… χορταίνεις

Δεν χρειάζεται παρά να περάσουν ελάχιστα δευτερόλεπτα, να κοιτάξεις από διάφορες οπτικές γωνίες το γερμανικό όχημα και να καταλάβεις πως δύσκολα μπορείς να το συγκρίνεις με κάτι άλλο. Εδώ και Άλλα πράγματα βλέπει ένας άντρας και άλλα μία γυναίκα σε ένα αυτοκίνητο…λίγες εβδομάδες το μοντέλο είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά, μετά και το επίσημο λανσάρισμα που έκανε η εταιρία στην πρόσφατη έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας.  

Εκεί θαυμάσαμε από κοντά το σπορ αυτοκίνητο ενώ δίπλα του βρισκόταν και ένα από τα μοντέλα που παρέλασαν από το φετινό GNTM (Greece Next Top Model), η Μαριάννα Μάντεση. Δεν χάσαμε την ευκαιρία να τη ρωτήσουμε πως βλέπει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, καθώς ως γυναίκα η οπτική και ο τρόπος που κοιτάζει ένα σπορ μοντέλο δεν έχει σχέση με τα γούστα ενός άντρα.

Η διαφορά επικεντρώνεται κυρίως στις επιδόσεις καθώς ένας άντρας ιδίως γι’ αυτό το αυτοκίνητο δίνει έμφαση στα… νούμερα,  αλλά όπως φαίνεται για μία γυναίκα η πολυτέλεια και η σχεδίαση παίζουν πρωταρχικό ρόλο.

Δείτε τι σκέφτεται η Μαριάννα Μάντεση βλέποντας την BMW Series 8

Εκδόσεις και… άλογα

Το 2019 θα έρθει στην Ελλάδα η έκδοση «Μ»Να σημειώσουμε πως η BMW Series 8 είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις. Την M850i xDrive Coupe M Performance με νέο V8 κινητήρα 530 ίππων και την 840d xDrive Coupe με εξακύλινδρο εν σειρά diesel κινητήρα που αποδίδει 320 ίππους.

Το 2019 θα κάνουν εμφάνισή τους και άλλες εκδόσεις και φυσικά η κορυφαία καθαρόαιμη “Μ” με τα 600+ άλογα. Επίσης θα δούμε, με τη νέα χρονιά, την 8άρα τόσο σε ανοιχτή έκδοση όσο και στην έκδοση Gran Coupe.  

 

Η BMW Series 8...
Απίστευτες καμπύλες...
Το εσωτερικό της ολοκαίνουργιας 8-άρας

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης