Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Υπάρχουν πολλά ερωτήματα γύρω από το ΚΤΕΟ και… προβληματίζουν ένα υψηλό ποσοστό ιδιοκτητών
Όσοι δεν περνούν το αυτοκίνητό τους ΚΤΕΟ και ελεγχθούν από την τροχαία πληρώνουν πρόστιμοαυτοκινήτων. Γιατί να το περάσω; Είναι εύκολο; Πόσο κοστίζει; Είναι χρονοβόρο;

Τις απαντήσεις τις γνωρίζουν όσοι έχουν περάσει τεχνικό έλεγχο το αυτοκίνητό τους, αλλά όχι όσοι ακόμα το σκέφτονται ή θεωρούν τον έλεγχο ΚΤΕΟ μη απαραίτητο.

Σε κάθε περίπτωση αποτελεί μέρος της νομοθεσίας και κάθε ιδιοκτήτης υποχρεούται μετά από 4 χρόνια αφότου έχει αποκτήσει ένα νέο αυτοκίνητο να περάσει τεχνικό έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρακάτω video μπορείτε να πάρετε απλές απαντήσεις σε ερωτήματα που υπάρχουν σχετικά με τους τεχνικούς ελέγχους στα ΚΤΕΟ

Θέμα ασφάλειας
Κάνεις τον έλεγχο και παίρνεις – αν περάσεις τον έλεγχο – το πιστοποιητικό ότι όλα είναι σε καλή κατάσταση… Στην πραγματικότητα το ΚΤΕΟ «ενημερώνει» τον ιδιοκτήτη του οχήματος για την ασφάλεια του, μέσα από μία πιστοποιημένη διαδικασία που περιλαμβάνει συγκεκριμένες διαδικασίες.

Επαγγελματίες τεχνικοί, κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο και δίνουν το ανάλογο πιστοποιητικό πως το ΙΧ αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα ή επαγγελατικό όχημα είναι σε θέση να κινηθεί με ασφάλεια σε δημόσιο δρόμο.


Για να δείτε πότε περνάει το αυτοκίνητό σας ΚΤΕΟ πατήστε
ΕΔΩ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης