Πότε θα έρθει στην Ελλάδα και σε ποια τιμή το μικρό SUV της SEAT;

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017, 23:10
Πότε θα έρθει στην Ελλάδα και σε ποια τιμή το μικρό SUV της SEAT;

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


Με τη... φόρα που έχει πάρει η SEAT, τα καινούργια μοντέλα διαδέχονται το ένα το άλλο. Πριν από λίγους μήνες η ισπανική φίρμα παρουσίασε το πρώτο της όχημα ελευθέρου χρόνου με την ονομασία Αρχές του 2018 θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα το μικρό Crossover της SEAT...Ateca και όπως φαίνεται έπεται συνέχεια.
   
Το επόμενο βήμα στην κατηγορία των οχημάτων SUV- Crossover, έχει να κάνει με ένα μικρό μοντέλο που ακούει στο όνομα Arona. Το συγκεκριμένο θα παρουσιαστεί προς τα τέλη του έτους ενώ από τις αρχές του 2018 θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.


Το μικρό Crossover θα εφοδιάζεται με κινητήρα 1.0 λίτρου ενώ θα υπάρχει και έκδοση diesel 1.6. Επιπλέον θα υπάρξει και ένας νέος βενζινοκινητήρας turbo χωρητικότητας 1.5 λίτρων με 148 ίππους.

Το SEAT Arona εξελίσσεται και δοκιμάζεται συνεχώς σε όλες τις συνθήκες...

Κοντά στα 17.000 ευρώ
Από τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το SEAT Arona θα είναι δικίνητο και θα μπορεί Το Arona θα είναι δικίνητο και όχι 4x4...να το αποκτήσει κανείς με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο τύπου DSG 7 σχέσεων.

Αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς, ξένα Μέσα κάνουν λόγο για τιμές που θα ξεκινούν από τα 17.000 - 17.500 ευρώ, ποσό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό που αν ισχύει δεν θα περάσει απαρατήρητο...


Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της SEAT πατήστε ΕΔΩ


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017, 23:10